Blogy

« Späť

LCH NG

LCH NG

Nova Generacia chvalicov

Mame pre Vás piesen, ktora by si mohla najst miesto aj u Vás :)
Ide o piesen zoskupenia, ktoreho nazov je "LCH - New Generation" (LCH je skratka Lamacske chvaly a New Generation vystihuje, ze ide hlavne o deti a mladych ludi, s ktorymi Lamacske chvaly na tomto projekte spolupracovali). Ide o deti a mladych ludi z rodin, ktore su hlavne zo sidliska Lamac v Bratislave a z prilahleho okolia a spevom a teraz uz aj hudobne doprevadzaju Brana Letka pripadne cele Lamacske chvaly na koncertoch, ci aktualne na CD, s ktorym finisujeme v studiu. Ako rodiny uz roky chodievame na spolocne tabory, lyzovacky ci inak sa ako priatelia stretavame a zo spolocneho muzicirovania na tychto akciach nam prirodzene vznikla spolupraca s Branom Letkom. Zaroven mame osobnu tuzbu, aby nase deti boli vychovavane vo viere a tuto vieru sirili spevom a hudbou, teda sposobom, ktory je im blizky a na druhej strane pre ne velmi atraktivny. 
Ako som uz spominal, finisujeme prave s CD, na ktorom budu viacere piesne Lamacskych chval, ktore budu prespievane nasimi detmi, ktore sme nazvali New Generation, lebo viaceri z nich uz aj mutuju a oznacenie "deti" beru dost osobne :-).
Takze jedna sa o nas prvy takyto singel. Ide o piesen "Ako počuť Boží hlas". Piesen vznikla na tohtorocnom letnom tabore. Autorsky sa o nu pricinil Daniel Kachut (Atlanta), producentsky so spevom deti pomohla aj Mária Podhradská a zvukovo nám v studiu pomahal Richard Canaky. Ku piesni sme nahrali aj klip, ktory vznikol za pomerne kratky cas na jednom opustenom letisku a spolupracovali na nom takmer vsetky rodiny, ktore sa na nasich taboroch zucastnuju. 

Klip si mozte pozriet na Youtube kanaly LCH- New Generetion: https://www.youtube.com/watch?v=FIdSr0jukqY

Alebo na nasom kanaly Lamacske chvaly 4 worship: https://www.youtube.com/channel/UCUhnRizcR8aoiu094ueHQLQ

PS. Aktualne finisujeme aj na druhom videoklipe tohto zoskupenia. Tam bola hudba nahrata chlapcami z Kapely LCH Live! Verime a modlime sa, aby aj toto bola cesta pre nase deti, ako ich viest k Bohu. Nie je to az lahke v tejto dobe... 
Verime, ze si tato piesen najde vo vasom srdci miesto.

 

Ďalej