Lov letných radostí

« Späť

1. deň po

1. deň po

Radostný nový - prvý septembrový deň vám želám! 

Užili ste si toto leto? Ja sa priznám, že som si ho rozhodne užila s veľkou radosťou. A to práve vďaka vám. 

August sa síce skončil, ale radosť, ktorú sme si spolu užívali sa skončiť ešte nemusí. Nebudú sa tu už síce objavovať nové úlohy, ktoré budete každý deň plniť, ale určite existuje niekoľko ďalších možností. O niektorých vám hádam napíšem viac zajtra, alebo v nasledujúcich dňoch, dnes by som sa chcela sústrediť na úlohu, ktorá je pre vás dnes najdôležitejšia. Aspoň ak ste sa rozhodli súťažiť o hlavnú výhru: 

ODOSLAŤ SÚŤAŽNÝ FORMULÁR

Tentoraz nemusíte "úlohu" splniť do polnoci. Na odoslanie formulára som vám nechala čas až do prvého školského dňa (na Slovensku), aby mali príležitosť aj tí z vás, ktorí si užívajú posledné dni prázdnin niekde mimo dosahu internetu. (Teda do pondelka 5. 9. do 23:59)

Ak ešte nemáte formulár stiahnutý v počítači, nájdete ho na tejto adrese: LETO2016_formular.docx  (Pre prípad potreby - staršia verzia wordu, alebo formát ODT)

Súťažný formulár si stiahnite do počítača (ak ho ešte nemáte) a vyplňte všetky kolónky. Teda aj meno, emailovú adresu, aby som vás v prípade potreby (výhry) mohla kontaktovať. K jednotlivým dňom vpíšte vždy link na vašu splnenú úlohu. Do posledného stĺpca nezabudnite vyplniť počet bodov, ktoré si podľa vás za túto úlohu zaslúžite a pre bonusové úlohy zapíšte aj dátum, kedy ste ich splnili a zverejnili (počíta sa dátum zverejnenia). 

Úplne dolu potom zaznačte celkový súčet bodov, ktoré ste nazbierali (vrátanie prípadných bonusových úloh). 

Vyplnený formulár pošlite (najneskôr do 5. 9.) na moju e-mailovú adresu:  letitia.tiba@gmail.com

S posielaním zbytočne neotáľajte, pretože v prípade úplnej rovnosti bodov i počtu bonusových úloh dostane prednosť ten z vás, kto mi prv pošle svoj formulár. 


A teraz vám už prajem príjemný deň a nech sa vám s radosťou darí splniť aj túto "poslednú úlohu". V prípade akýchkoľvek technických či iných problémov ma neváhajte kontaktovať ľubovoľnou schodnou cestou (komentáre tu pod článkom, e-mail, facebook). Nebojte sa, všetko spolu vyriešime. Ale samozrejme môžete písať aj v prípade, že vás nijaké problémy netrápia, každému komentáru sa poteším. 

Radostný deň vám želám aj dnes! 

A určite sa sem príďte pozrieť aj zajtra. Ešte je toho veľa, čo by som vám chcela povedať. :)

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým