Blog

« Späť

Advent plný vďačnosti - súťaž sa blíži ku koncu

V poslednom čase som sa veľmi málo venovala činnostiam spojeným s internetom. Žiaľ, odniesla si to aj táto stránka a naše spoločenstvo. Tak aspoň dnes chcem v rýchlosti zrekapitulovať, čo je nové.

Spolu so začiatkom adventu sme vyhlásili súťaž Advent plný vďačnosti, do ktorej sa môžu zapojiť všetci registrovaní na MojaKomunita.sk. Stačí, ak na podstránku http://www.mojakomunita.sk/web/radost-a-vdacnost/blogy napíšete svoje svedectvo o tom, za čo ste vďační Bohu počas uplynulého roka. 

Som šťastná, že sa nám už zbierajú prvé príspevky. Zatiaľ štyri, ale verím, že do konca súťaže ich pribudne ešte viac.

Ako prvá sa hneď po vyhlásení podelila o svoju vďačnosť Mária Irma. Jej veľmi povzbudivý článok nájdete pod názvom: Za čo som vďačná roku 2014.

Neskôr sa k nám pridal aj Martin Lojek svojim príspevkom o vďačnosti za svoju milú manželku: Vďačný za Aničkinu trpezlivosť

Príbehom o Božej starostlivosti počas roka sa s nami podelila aj Ľubka Lorenčíková. Jej svedectvo nájdete pod názvom: Za čo som Bohu vďačná v roku 2014.

Zatiaľ posledný príspevok sme dostali od Moniky. Je to silný príbeh, ktorý môže byť povzbudením pre každého z nás. Názov: Za čo som Ti vďačná....

 

Teším sa z každého jedného svedectva. A dúfam, že ich na našej stránke pribudne ešte mnoho. Ak sa chcete zapojiť aj do súťaže o knihy z vydavateľstva Kumrán, je potrebné pridať svoj príspevok do sviatku Zjavenia Pána - Troch kráľov (6.1. 2015 do polnoci). Potom vyžrebujem víťazov, ktorým vydavateľstvo Kumrán pošle výhru. Nech sa vám darí - písať, žiť, milovať... a predovšetkým vždy nachádzať božie dary, za ktoré môžete byť nášmu milujúcemu Nebeskému Otcovi vďační.

Eva (Letitia).