« Späť

Ako ísť do Krakova samostatne?

Často nám píšete, že plánujete ísť na Svetové dni mládeže do Krakova len na víkend, prípadne vám balík pútnika, ktorý ponúkame v rámci slovenskej registrácie nevyhovuje. Ako slovenskí organizátori vám odporúčame účasť na celých Svetových dňoch mládeže a registráciu cez slovenskú stránku, ktorá je pre vás omnoho jednoduchšia. Ak sa však predsa rozhodnete pre samostatnú registráciu, ponúkame vám pomôcku, ktorú sme pripravili špeciálne pre vás - postup, ako sa samostatne registrovať na oficiálnej stránke www.krakow2016.com spolu s prekladom z angličtiny. Nájdete ju na našej stránke.



"V pokynoch prinášame základné informácie o tom, kedy a ako sa registrovať samostatne, čo urobiť, ak máte záujem o slovenský balík pútnika, ale tiež to, ako sa registrovať spolu s ostatnými slovenskými pútnikmi," hovorí Marika Komendová, administrátorka Rady pre mládež a univerzity KBS. "Ak sa predsa rozhodnete, že lepšou možnosťou pre vás bude slovenská registrácia a spoločná účasť na SDM s ostatnými slovenskými pútnikmi, stačí kliknúť na www.svetovednimladeze.sk/registracia, zvoliť si diecézu či organizáciu a zaregistrovať sa v slovenčine. Je to veľmi jednoduché a o mnohé vaše starosti sa namiesto vás postaráme my," dodáva Marika.

Ak vám niečo nie je jasné, máme pre vás ďalšiu pomôcku. Kliknite na FAQ - vaše otázky, kde nájdete mnoho užitočných informácií.

Komunikačný tím SDM

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým