« Späť

Kapela ESPÉ na SDM

Kapela ESPÉ na SDM

Pozývame na vystúpenie ďalšieho slovenského interpreta na Svetových dňoch mládeže v Krakove. Bude to kapela ESPÉ . Vystúpi na Festivale mládeže. Na jej koncert príďte v stredu 27. júla 2016 o 20:00 h na Placi Jana Nowaka-Jeziorańskiego v Krakove. Kapela bude hrať približne 90-minútový worshipový set - svoje i prebraté piesne. Prevažne po anglicky. Bude to modlitba chvál zameraná na vyvyšovanie a uctievanie Pána Boha, ako môžu ľudia poznať z rôznych modlitbových stretnutí


"Kapelá ESPÉ je skupinou priateľov, ktorí milujú Boha a túžia neustále prekračovať limity v uctievaní Jeho Prítomnosti. Vo svojej službe vychádzajú z toho, čo žijú doma v Spoločenstve SP na Sliači a ich najväčšou túžbou je vidieť na Slovensku zjavenú Božiu slávu tak, ako ešte nikdy predtým," píše o sebe kapela v brožúre pútnikov. 

Kapela vznikla v roku 2003 ako chválový tím spoločenstva SP. V ich srdci bola veľká túžba viesť modlitby chvál a prinášať v tejto oblastiniečo nové. Prvoradou víziou kapely je neustále prekračovať limity všednosti vo vzťahu s Bohom, vo chvále a v uctievaní. Momentálne kapela vstupuje do novej vízie - vidieť rasť prebudenie v tomto národe, vo svojom domovskom meste a viesť ľudí k otvorenému nebu.

Komunikačný tím SDM