« Späť

Milosrdný rok v eShope Rádia LUMEN

Milosrdný rok v eShope Rádia LUMEN

Knihu Milosrdný rok, ktorá obsahuje všetky  katechézy našej duchovnej prípravy na Svetové dni mládeže do Krakova, nájdete už aj v eShope Rádia LUMEN. K dispozícii je za cenu 8,50 €. Obsahuje nielen knihu, ale aj CD Milosrdne, za ktorým stojí tvorivá skupina Poetica Musica, a CD so všetkými katechézami. Pridajte sa, poďme spolu objavovať hĺbku a farebné odtienky Božieho milosrdenstva v duchovnej príprave na SDM v Krakove. 

"Táto kniha vznikala postupne. Podieľali sa na nej mnohí šikovní ľudia. Je to kniha o milosrdenstve, ktorá dá do pohybu myseľ, srdce i telo. Ponúka deväť vydarených príležitostí uvažovať nad Božím milosrdenstvom, nechať sa ním doktnúť vo vlastnom domove srdca a pri aktivitách dať do pohybu telo, ktoré je našim pomocníkom na ceste k Bohu. S radosťou túto knižku odporúčam a všetkým želám príjemné a užitočné a požehnané čítanie," hovorí v jednom z odporúčaní v závere knihy predseda Konferencie biskupov Slovenska Mons. Stanislav Zvolenský, bratislavský arcibiskup metropolita. 

Kniha Milosrdný rok nadväzuje na prvý level duchovnej prípravy, ktorým bol tzv. Čistý rok. Aj z neho vyšla kniha s rovnomenným názvom. 

Komunikačný tím SDM