Novinky

« Späť

V nedeľu prinesie TV LUX priame prenosy z Černovej

V nedeľu prinesie TV LUX priame prenosy z Černovej

Pri príležitosti osláv 150. výročia narodenia Andreja Hlinku prinesie TV LUX priame prenosy z Černovej - v nedeľu 28. 9. 2014.

V nedeľu 28. septembra odvysiela TV LUX priamy prenos svätej omše z Kostola Panny Márie Ružencovej v Černovej pri príležitosti osláv 150. výročia narodenia Andreja Hlinku. Prenos sa začne o 9:30 h živým vstupom a posvätením zvonov. Po svätej omši budú môcť televízni diváci v priamom prenose sledovať aj ďalší program v Černovej s názvom Akadémia - Slovo zo života A. Hlinku s hudbou a zborovým spevom so začiatkom o 11:30 h.

V tomto roku si mesto Ružomberok pripomína 150. výročie narodenia Andreja Hlinku - katolíckeho kňaza, národovca, politika, publicistu a prekladateľa, rodáka z Černovej. Celonárodné oslavy pod názvom „Dni Andreja Hlinku" sa budú konať v Ružomberku dňoch 26. - 28. septembra 2014.

Televízia LUX je slovenská katolícka televízia, ktorá spustila samostatné vysielanie v roku 2008 prostredníctvom satelitu a káblovej televízie. Jej ambíciou je budovať na Slovensku televíznu alternatívu, prostriedok šírenia pokoja, povzbudenia a hodnôt.

 

Eva Hrešková

PR manažérka TV LUX

Predchádzajúci Ďalej

Profil komunity