« Späť

Ktorý letný festival máte najradšej?

Ktorý letný festival máte najradšej?

O pár dní začínajú letné prázdniny a neoddeliteľnou súčasťou prázdnin sú aj letné festivaly. Viete si vôbec predstaviť leto bez letných festivalov?

Ponúkame krátky prehľad hudobných okamihov, ktoré potešia nejedného nadšenca dobrej hudby a hodnotnej zábavy. Nevýhajte sa inšpirovať.

Breakfestival je časom pre Teba, v ktorom možeš prehodnotiť svoje investície, nie však na urovni hospodárskej, ekonomickej, ale na úrovni osobnej - vo vzťahu k Bohu a iným. Si srdečne pozvaný.

Pohoda je najväčší hudobný festival na Slovensku. Jeho neoddeliteľnou súčasťou je aj ekumenická bohoslužba. Ekumenickú bohoslužbu budú slúžiť A. Srholec, D. Pastirčák, A. Polcková. 
 
Festival Verím Pane doputoval k svojmu 22. ročníku. Aký bude? To záleží od nás všetkých – organizátori, účinkujúci, účastníci... – ako sa ku nemu postavíme. Ja viem, všetko je v rukách Božích – ale – nezabúdajme – Boh nám dôveruje.
 
CampFest je 4-dňový open-air festival plný domácej i zahraničnej kresťanskej hudby rôznych štýlov a žínrov, divadla, seminárov, športu.. Každoročne zavíta na festival viac ako 4000 mladých ľudí z celého Slovenska a okolitých štátov, ktorí túžia prehĺbiť svoj vzťah s Bohom a prežiť spoločenstvo s ostatnými kresťanmi.
 

A ktoré festivaly sú vaše obľúbene?

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Vďaka za tento prehľad. Nadpis ma provokoval k odpovedi emoticon
Moje naobľúbenejšie sú Verím Pane a Campfest. Na týchto som vyrástol. Sú unikátne. Na Verím Pane ma stále motivovali neopakovateľné workshopy, kde som sa mohol naučiť niečo nové. Bol to naozaj krásny čas.

Campfest je ale pre mňa osobne stále jednotka. Na festivale je najlepšie to (samozrejme okrem výborných kapiel a prednášok), že je tam takmer hmatateľná Božia prítomnosť.

Ak chceš, aby Tvoj kamarát zažil obrátenie a Boží dotyk, jednoznačne odporúčam Campfest. Tam sa len nehovorí o Bohu, ale priamo zakúša jeho prítomnosť. Je to neporovnateľné.
Odoslané 27.6.2012 12:46.