« Späť

CampFest 2016

CampFest 2016

CampFest zverejnil tému ročníka 2016, znie jednoducho: PRÍĎ
Organizačný aj realizačný tím kresťanského festivalu CampFest už teraz pracuje na jeho tohtoročnej podobe. Na Ranči Kráľova Lehota bude prebiehať bohatý program pre návštevníkov rôznych vekových kategórií, denominácií, či dokonca národností.
Pomyselnú dospelosť dosiahne Campfest práve 18.ročníkom, na ktorom bude znieť hlavná téma: „PRÍĎ“.

Výber témy vysvetľujú samotní organizátori: „...Chceme potvrdiť, že nám nejde len o marketingový slogan na propagačných materiáloch, ale ide o hlboké vyjadrenie nášho, ale aj Božieho srdca.“ Koncept tohtoročnej témy je o niečo rozsiahlejší, pretože pozostáva z viacerých zámerov volať na Boha Otca:


 „PRÍĎ!“
„Príď ako KRÁĽ!“
„Príď KRÁĽOVSTVO!“
„Príď Kráľovstvo TVOJE!“


Prípravný tím verí, že popri tom ako 6 000 ľudí bude na chválach a modlitbách volať tieto slová, náš Nebeský Otec bude takisto volať „PRÍĎ!“ do sŕdc jednotlivcov a nič jeho hlas neprehluší.
Aj keď oficiálne ešte nie sú známe mená hlavných kapiel a účinkujúcich, môžete si vo svojich kalendároch rezervovať miesto pre CampFest, 4.-7. augusta 2016 na Ranči Kráľova Lehota.
Nezmeškajte ani výhodné predplatné za vstupenky v hodnote 17,00€ pre prvých 500 účastníkov, ktoré sa spúšťa už 28. marca 2016! V tom istom čase sa spúšťa aj registrácia dobrovoľníkov – ak by ste akýmkoľvek spôsobom chceli pomôcť, viac informácii nájdete na webe: http://www.campfest.sk
Text: Michaela Paštrnáková
Oficiálny web: http://www.campfest.sk

Pre MK Rastislav Mečiar

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým