« Back

POSOLSTVO PRE ĽUDSTVO, KTORÉ DALA PANNA MÁRIA LELLOVI, 5. JÚN 2021

POSOLSTVO PRE ĽUDSTVO, KTORÉ DALA PANNA MÁRIA LELLOVI, 5. JÚN 2021

Drahé detičky moje, aj dnes, s materskou láskou, som medzi Vami, aby som vtlačila do Vašich sŕdc oheň Mojej lásky.

Detičky moje, potrebujem Vás, potrebujem Vaše modlitby, aby sa uskutočnili plány Boha! Som tu, s Mojou materskou láskou, aby, všetky Vaše darované modlitby boli pozdvihnuté do Neba.

Zakaždým, keď sa stretnete pri modlitbe vo Večeradlách, Vaše srdcia sa naplňujú láskou a, všetko to, čo Vás ťažilo, stane sa ľahkým.

Detičky Moje, hovorím Vám, ktorí vychutnávate a objavujete hodnotu modlitby: povzbudzujem Vás byť vytrvalí! Modlitba Vás vedie k tomu, aby ste sa, stále viac, zamilovali do záležitostí Neba; a, všetko to, čo predtým bolo pre Vás na prvom mieste, dnes, prostredníctvom modlitby, dostávate milosť sa od toho oslobodiť.

A vy, ktorí vidíte tento chorý svet, a prežívate veľa bolesti, ktorá Vás stiesňuje nedá Vam silu povstať, hovorím Vám: toto je chvíľa, aby ste sa posilnili milosťou, ktorá musí konať vo Vás, aby Vás Nepriateľ neznechucoval v modlitbe.

Koľkí z Vás, detičky Moje, sú zmätení a cítite sa, ako trstiny lámané vetrom, z dôvodu všetkého toho, čo Vás obklopuje, a ani si neuvedomujete, že jedno jediné je Slovo, jedna jediná je Pravda; preto Vás pozývam, detičky moje, zostať pevní k prisľúbeniam, ktoré Vám dal Môj Syn Ježiš: “Idem pripraviť miesto pre každého z Vás”.

Dnes, ako vtedy, cítite sa opustení, ako sa cítili apoštoli pod Krížom; avšak Ja, ako Matka, obraciam zrak, na každého z Vás, a hovorím Vám: odvahu, odvahu, odvahu, lebo nieste sami; On daroval, každému z Vás, všetku Svoju lásku, lebo je Otec a Milosrdenstvo a, každého z tých, ktorí sa utiekajú k Nemu, On ho uzdraví zo všetkých Svojich rán. 

Detičky moje, neviete nakoľko je dôležitý dar Jeho Tela, darovanáho za každého z Vás. Preto Vám hovorím: utiekajte sa k Nemu a predložte Mu všetky Vaše úzkosti, lebo tam je Prameň!

Detičky Moje, koľkí z Vás hľadajú Môjho Syna prostredníctvom mnohých znamení; avšak: On je tam, Živý a Pravý, a čaká na Vás, ako žobrák, aby Vám ponúkol a daroval, všetko Svoje milosrdenstvo!

Žiadajte pomoc od Vašich Anjelov Strážnych, a viac sa k nim modlite, aby Vás Oni mohli viesť vo Vašich ťažkostiach!

Modlím sa nad každým z Vás, za naplnenie Duchom Svätým, a, ďakujem Vám, detičky moje, že odpovedáte na Jeho volanie.

Modlite sa, modlite sa, modlite sa; modlite sa za Cirkev a za Mojich synov pastierov!

Žehnám vás všetkých!