Blog

« Back

Robiť ŤAŽKÉ veci - recenzia

Niekedy v polke júla ma Kumran.sk dosť pobavil. Poprosili ma, či by som si našla čas na prečítanie jednej knihy a či by som im k tomu mohla napísať pár riadkov. Neviem ako prišli na to, že ja by som bola na takúto službičku vhodná:), keď v anglickom origináli im predhovor písal Chuck Norris:) V tom čase to nebola jediná nová vec, do ktorej ma Boh nenápadne posúval. Kniha vyzerala dobre, téma ešte lepšie. Tak prečo nie. Pustila som sa do čítania.


Pre vás, mojich blogových čitateľov, mi dovolili uverejniť niekoľko riadkov, aby som aj vás mohla trocha navnadiť. Niečo také si budete môcť prečítať v úvode:
"Živelná kniha. Lezie pod kožu a provokuje zmenu – vo veľkých i malých veciach. Čítaj a uvidíš, že v podstate je jednoduchšie ťažké veci robiť ako nerobiť. Potom to už len natri svetu a ukáž, čo je v tebe. Buď rebelom, ktorého ženie nový druh rebélie. The Rebelution." S.Františka, OSF


Ak vás cez ňu Boh k niečomu vyprovokuje, nenechajte si to teda pre seba. Pustite sa do toho a dajte o sebe vedieť!

 

Comments
sign-in-to-add-comment
Pri čítaní tejto knihy sa mi rozbúšilo srdce, úplne vytrháva z priemernej všednosti a núti ma snívať veľké veci. Na skutočných príkladoch ukazuje, že v každom mladom človeku sa ukrýva neskutočný potenciál, ktorý má moc premeniť generáciu. Kniha ma uistila, že veľké zmeny sú už na dosah ruky. (Kniha sa dá kúpiť na http://www.kumran.sk/robit-tazke-veci-p-14578.html)
Posted on 9/21/11 11:57 AM.
emoticon áno ! je a bude to super
Posted on 9/21/11 2:21 PM in reply to Martin Lojek.
táto kniha Vyburcuje z priemernosti a pohodlia v túžbe vystúpiť zo seba a dať Bohu všetko k dispozícii. Náš Boh je Veľký a má Moc, preto máme robiť ťažké veci a neostať v zákulisí.kto si túto knihu prečíta V Božom Duchu, neostane taký, aký bol pred čítanímemoticon
Posted on 9/21/11 3:52 PM.
citam tu knihu.. a mozem povedat ze ma dost zaujala. Normalne mám teraz chuť robiť ťažké veci aj kež už nie som zrovna vo veku mládeže, ktorej sa to týka, ale cítim sa stále mlado.
Posted on 9/21/11 8:29 PM.
Jarmila Semanová
Super ... ! Teším sa na tú knihu a na revolúciu v mojej vlastnej rodine a v mojej hlave a predovšetkým vo svojom srdci.
Posted on 9/22/11 9:56 AM in reply to Štefan Hrbček.