« Back

Globálna sexuálna revolúcia-v mene slobody strácame slobodu!!

Globálna sexuálna revolúcia-v mene slobody strácame slobodu!!

Kamarátka sa zúčastnila seminára – Globálna sexuálna revolúcia – v mene slobody strácame slobodu, ktorý viedla nemka Gabriela Kuby, rozvedená 68 ročná žena. Šla tam s tým, že vlastne vie a vidí ako to dnes ide dole vodou a čo sa deje, takže si myslela že ju nič neprekvapí. Nuž nebolo to tak. Vlastne ani netušila ako to na západe už beží a čo všetko sa tam postupne (salámovou metódou) začalo akceptovať. A preto sa nám o tom rozhodla "v stručnosti" napísať. Čítala som to s otvorenými ústami, tak sa chcem s tým podeliť ďalej.

V roku 2001 sa v Nemecku uzákonili registrované partnerstvá. Od vtedy sa postupne deti začali učiť, že si môžu vybrať akú majú orientáciu a ak si tým nie sú isté (čo sa v tak sexualizovanej spoločnosti pod vplyvom takejto výchovy stáva čoraz častejšie), tak sa nemajú hanbiť prihlásiť sa k lesbičkám a gayom. Je tam silne propagovaný gender mainstreaming a postupne sa stáva pre ľudí akceptovateľným – to zmanená, že deti sa už nerodia ani ako chlapci ani ako dievčatá. Chlapcov a dievčatá (mužov a ženy) z nich vyrobí spoločnosť – a tomu treba zabrániť - a preto by deti mali mať právo vybrať si nie len ich sexuálnu orientáciu, ale aj ich vlastné pohlavie. Rovnako spoločenské pojmy mužský a ženský by sa mali zrušiť. Sexuálna orientácia a partnerské pojmy by sa mali oslobodiť od akýchkoľvek noriem, napríklad vzťahy kde sú viac než dvaja zúčastnení.

Povinne sa zaviedla sexuálna výchova a stretávajú sa s ňou už deti v škôlkach. Teda 3 – 5ročné deti. Bežné sú hry na doktora, kde sa deti navzájom vyšetrujú aj na intímnych miestach – aby sa spoznali, aby bola uspokojená ich zvedavosť a dostali odpovede. Učia sa ako sa navzájom hladkať. V detských knižkách sú po novom príbehy o tom ako princ išiel hľadať princeznú, ale stretol pri tom iného princa, ktorý tiež hľadal princeznú, zaľúbili sa do seba, bola svadba a žili spolu šťastne až kým nepomreli. Doniesla nám ukázať útlu knižočku pre deti: Detský lexikón tela, kde sa vysvetľujú etorogénne zóny, že dievčatám je veľmi príjemné, keď ich bozkávajú na krk a vnútornú stranu stehien, keď im/si hladkajú genitálie a podobne (áno stále rozprávame o 3-5 ročných deťoch). Tieto deti sú dokonca podporované v tom, aby masturbovali. Rodičia by im mali ukázať ako sa to robí a v niektorých škôlkach sa tiež majú možnosť dozvedieť tieto informácie s odôvodnením, že od narodenia sú to sexuálne bytosti, ktoré majú právo aj na sexuálny život. Čo úplne odporuje výskumom, ktoré skúmali hladinu hormónov a zistili, že typicky mužský hormón testosterón u malých chlapcov po narodení na krátko stúpne (pár týždňov) a potom sa až do puberty udržiava na veľmi nízkej úrovni, kedy začne postupne stúpať až dosiahne hladinu hormónov dospelého muža. Rovnako to funguje u dievčat so ženským hormónom estrogénom a progesterónom.

Tieto veci pokračujú na základných školách (v Nemecku prvé 4 triedy). Deti robia projekty o sexe, pohlavných orgánoch, ktoré prezentujú pred celou triedou (aby pre ne v budúcnosti nebolo nepríjemné o tom rozprávať), navliekajú kondómy na umelohmotné makety a podobne. V švajčiarskych školách sa presadzuje a zavádza pornografia do vyučovania. Rodina sa už nemá zakladať na príbuzenských vzťahoch, ale na sociálnej sieti bez daných noriem, napríklad jedno dieťa by mohlo mať aj 4 rodičov. Účasť na tomto vyučovaní je povinná a ak s tým rodičia nesúhlasia hrozí im až väzenie (napríklad tam na 40 dní skončili rodičia - baptisti, ktorí odmietli, aby sa ich dieťa tohto vyučovania zúčastňovalo)

Problematika homosexuálne orientovaných ľudí je tu tiež veľmi rozsiahla – máme právo vybrať si či budeme homo, ale zakazujú sa terapie (ktoré boli úplne bežné pred tým ako sa homosexualita vyškrtla zo zoznamu chorôb), ktoré by ľudom s homosexuálnou orientáciou pomohli byť hetero.

Momentálne sa v Nemecku presadzuje adopcia detí homosexuálnym párom. Aj napriek tomu, že podľa štúdií majú tieto deti oveľa vyššie riziko, že tiež budú homosexuálne orientované (ale to homo-lobby nepovažuje za problém), vyšie riziko, že sa pokúsia o samovraždu, že budú trpieť psychickým ochorením aťď. (Gabriela Kuby má v jej knihe – ktorá by budúci rok mala vyjsť aj po slovensky – všetky odkazy na štúdie a žiadne údaje tam nemala nepodložené,) Pritom na 10 prirodzených rodín, ktoré chcú dieťa pripadá jedno voľné dieťa. V Anglicku boli zatvorené všetky kresťanské agentúry (a charity) ktoré sprostredkúvali adopciu detí – pretože jednou z podmienok, ktoré mali bolo, že to musia byť heterosexuálne páry.

A tiež začínajú tlaky, ktoré sa snažia o presadenie pedofílie – s odôvodnením, že deti majú právo na sexuálny život.

Celá táto homo-lobby je veľmi inteligentná a presadzuje veci už spomínanou salámovou metódou: Vždy sa pretlačí len toľko, koľko vie spoločnosť práve zniesť . Napr. My nechceme adopciu ani žiadne špeciálne práva, len uzákonenie partnerstva osôb rovnakého pohlavia (koliesko salámy). Keď je toto už schválené, odrazia sa odtiaľ a majú ďalšie požiadvaky (ďalšie kolieska salámy), až nakoniec zatvoria v Anglicku kresťanské agentúry (to už chýba zo salámy poriadny kus). Presadiť menšie požiadavky je oveľa ľahšie (jedno odrezané koliesko si nik nevšimne) a tiež sa proti tomu oveľa ťažšie bráni. V Nemecku sa to podarilo dotiahnuť takto ďaleko práve preto, že kresťania a ľudia ktorým na tom záleží celú situáciu ignorovali a považovali ich malé požiadavky za akceptovateľné. Aj preto je potrebné bojovať už od začiatku a proti každej aj zdanlivo malej požiadavke.

Týchto vecí tam bolo oveľa viac. Spomenula som tie, ktoré boli pre mňa najviac šokujúce. Znie to hrozne. Ale Ježiš nás varoval, že prídu hrozné časy. A tak nechcem, aby sme teraz vešali hlavy a zúfali si... naopak... chcem vás povzbudiť, aby sme vytrvali, aby sme zdravo rozmýšľali a nenechali sa zlákať a oklamať týmto svetom. Aby sme videli pravdu a tešili sa z nej. Ostaňme verní a tešme sa z toho krásneho čo nám Boh dal, že nás stvoril ako muža a ženu. Modlime sa za tých ľudí a žehnajme im. Radujme sa z toho, že všetko čo sa deje nám slúži na dobré a buďme pevne zakorenení v našom Pánovi.

A ako aj Kuby povedala: bdejme a nedovoľme, aby to dosiahlo také rozmery aj na Slovensku.

Buďte požehnaní RADKA 

Ak vás tento mail oslovil a radi by ste sa aktívne zapojili, môžete začať napr. toutu petíciou:

http://www.zakrestanske.sk/LGBTUV

Tieto prednášky boli nahrávane a budú v blízkej budúcnosti na stránke www.kuby.sk (ak viete po nemecky, tak na youtube má viacero prednášok a rozhovorov z tv)

ďalšie zaujímavé články

http://hfi.sk/blog/katarinadaniskova/121-vybor-pre-lgbti

http://hfi.sk/blog/patrik-daniska/122-chcem-aby-sa-homosexuali-mohli-sobasit-ale-oni-to-nechcu

http://www.niecotunepasuje.sk/

 

obrázok prevzatý z http://gayfamilyvalues.blogspot.sk/2010/12/my-princess-boy.html 

Previous Next
Comments
sign-in-to-add-comment
To je šialené! Dúfam, že Slovensko toto nepostihne. Nemôžeme sedieť a pozerať sa na silný lobbing liberálov s diabolskými úmyslami. Radka, vďaka, že si dala vedieť.
Posted on 12/3/12 12:59 PM.
Asi pred mesiacom som čítala jej knižku Daj láske šancu, kde je tiež toto všetko opísané... je to úplne strašné, akoby všetko, čo má znamenať lásku malo zatieniť len to živočíšne... ale myslím si, že na druhej strane je stále viac a viac ľudí, ktorí s tým nesúhlasia a uvedomujú si, aké je to zvrátené a choré...
Posted on 12/3/12 1:00 PM.
To je neuveritelne, ze v state kde su pri moci krestanske strany a odkial pochadza aj Sv. Otec sa deju taketo zvrhlosti!
Posted on 12/13/12 4:13 PM.
Radka, veľmi dobre si urobila, že si to tu napísala. My si myslíme, že tento hnus nás obíde, ale diabol má veľké chápadlá. Preto bdejme a modlime sa.
Posted on 12/14/12 7:25 AM.