« Назад

Posolstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi, 1. máj 2021

Posolstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi, 1. máj 2021

Posolstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi, 1. máj 2021

 

Drahé deti, aj dnes, môj Syn mi dáva milosť zostúpiť medzi Vás a darovať Vám Svoje posolstvá. 

 

Koľkí z Vás majú smäd po láske, majú smäd po pokoji; ja Vám hovorím, deti moje, vráťte sa k Bohu, aby Vám On daroval ten pokoj, ktorý Vám svet nedá, a ktorý už dlhý čas necítite!

 

Áno, som Vaša Matka, a predstavujem są Vám, ako Matka nehy. Vy, deti pútnici, ktorí ma vzývate, ako Matku pútnikov: túžim sa Vám darovať, aby ste sa stali majákom lásky a apoštolmi Boha. Modlite sa, detičky moje, aby, prostredníctvom modlitby, ste stále viac zakúsili Jeho lásku! Túžim, doprevádzať Vás po chodníku, ktorý Boh pripravil pre každého z Vás! Som s Vami a po boku tých, ktorí vzývajú lásku Boha!

 

Detičky moje, ďakujem Vám, že, v tomto čase zmätku a tmy, vy ste vytrvalí v modlitbe. Modlite sa, aby diabol, ako revúci lev, nežral duše a ničil všetko to, čo nájde.

 

Hovorím Vám, detičky moje: Svätá Omša a sviatosti sú najmocnejšou zbraňou na boj proti Satanovi. Detičky moje, láska mojej lásky, modlite sa, aby mohlo skončiť zlo, ktoré devastuje svet a tvrdo skúša každého z Vás!

 

Aj moje Srdce je smutné, keď vidí mnohé moje deti, ktoré idú do zatratenia; avšak, hovorím Vám: nestrácajte nádej, lebo Boh sa stará o každého z Vás, a o všetkých tých, ktorí opúšťajú tento svet.

 

Modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby sa uskutočnili plány Boha!

 

Ďakujem Vám, že ste odpovedali na moje volanie!

 

https://www.incamminoconmaria.it/2021/05/01/posolstvo-ktore-dala-panna-maria-lellovi-1-maj-2021/?lang=sk

Комментарии