Lov letných radostí

« Назад

4. deň po - Posledný deň...

4. deň po - Posledný deň...

Radostný deň vám želám aj dnes! 
Školákom prajem úspešný vstup do nového školského roka a vedenie Ducha Svätého po všetky školské dni. Ale spoločenstvo s Duchom Svätým, ako aj s celou Božou Trojicou želám všetkým nám, aj tým, ktorí už do školy nechodia. 

A prečo sa znovu ozývam? V prvom rade vám chcem pripomenúť, že dnes je posledný deň, kedy je možné poslať vyplnený formulár s linkami na všetky vaše splnené úlohy a zapojiť sa tak do súťaže o hlavnú cenu. Formuláre, ktoré som už dostala začínam pomaly hodnotiť a verím, že v stredu budem mať všetky skontrolované a budem môcť slávnostne vyhlásiť meno víťaza. 

Ale chcela by som povzbudiť každého z vás, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom zapájali do nášho letného lovu radostí, aby mi dali o sebe vedieť. Aj v prípade, že nemáte ambíciu vyhrať cenu. Chcela by som vedieť, koľko ľudí si spolu s nami užívalo letné radosti. Či už priamo podľa zadania, alebo rôzne modifikovaným spôsobom. 

Priniesla vám niečo táto naša spoločná aktivita? Prežívali ste azda vďaka nej plnšie, bohatšie, radostnejšie prázdniny? Pokračujete v love radostí aj po prázdninách? Akým spôsobom? Zapojili ste sa do niektorých aktivít, o ktorých som písala v minulom článku

Podeľte sa o svoje dojmy a myšlienky aj s nami. Napríklad tu v komentároch. Alebo, ak chcete e-mailom na moju adresu (letitia.tiba@gmail.com). 

A teraz vám už len želám pokojné vykročenie do nového šk. roka a veľa pekných radostných a zmysluplne prežitých dní. Uvidíme sa zase pri vyhlasovaní výsledkov! 

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Пока нет комментариев. Будь первым.