« Späť

Som súčasťou generácie, ktorej ide o Božie kráľovstvo.

Som súčasťou generácie, ktorej ide o Božie kráľovstvo.

 

Ahojte Božie deti!

Chcem sa aj s vami podeliť o zmenu, ktorú Tato spravil v mojom srdci, mysle a celého môjho života.  Už som si aj myslela, že som zlomená naším Kráľom však poznáte J(Boh je nekončiaci a pochopila som už, že každý deň chcem byť Ním nanovo zlomená!!) ... No zabudla som na to, že Ocko ma môže lámať každý deň nanovo a via, viac, viac...

Posledných pár mesiacov asi tak 2-3 mesiace, bolo niečo v mojom živote čo som nevedela pomenovať. A už som to konečne chcela aby som vedela za čo sa mám modliť. A zrazu som tento víkend čítala dva články na interne v jedom hovorila mladá žena, že jej už viac nestačí to ako čo žije, ako Boha pozná ale že chce viac, a ďalší bol blog z Godzonu, o tom ako Boh zmenil myslenie. A ja si tak hovorím, že tak títo dvaja mi hovoria priamo zo srdca. Zrazu som vedela pomenovať čo my chýbalo a vedela som pomenovať to čo ma tento piatok naplnilo... Chýbala mi plná zlomenosť naším Kráľom (ktorú chcem teraz každý deň)... Viete pred nedávnom som sa modlila aby ma Tato roztavil, formoval, zapálil a použil.  Modlila som sa to troška aj s obavami, že čo ak tam bude niečo čo sa mi nebude páčiť. No potom si vravím, že veď Tato mi dal doteraz len všetko dobré a roztopí, sformuje, zapáli a použije moje srdce tak ako je pre mňa najlepšie.  Tak som povedala Tatovi, ty vieš čo je pre mňa najlepšie.  A viete čo ja som na túto moju modlitbu zabudla úplne na totál. Ja som zabudla ale Boh nezabudol. Boh zrazu prišiel a vypočul túto moju modlitbu a znovu ma roztavil, sformoval, zapálil a použil. Dal mi plnosť pochopiť, že som jeho Božia dcéra, že Ježiš mi na kríži vydobyl autoritu, slobodu...

V piatok mi dalo jedno dievča plagátik z godzonu, ktorý som už pred tým toľko krát držala v rukách a celý čítala. A tak som ho len tak dala do mojej tašky bez toho aby som ho čítala. Boli tam veci, ktoré som brala samozrejmosťou, že ich chápem a chcem tú zmenu. No dnes keď som túto tašku požičiavala mojej sestre som ju musela vyprázdniť. A tak som znovu držala tento plagátik a začala som ho čítať. Začalo som ho čítať ako som ho nečítala doteraz nikdy. Boh mi odokrýval, každé jedno slóvko, čo je tam napísané Jeho očami. Zrazu som úplne do detailu pochopila víziu tohto ročného GODZONE tour KIOBK.  Pochopila som, že mám všade hlásať priblížilo sa Božie kráľovstvo a mám prinášať zmenu byť generáciou, ktorej ide o Božie kráľovstvo v každej oblasti môjho života. A dnešným dňom som sa rozhodla, že skutočne a reálne chcem prinášať zmenu. A začínam od mojej rodiny a blízkych priateľov.  A žiť skutočne Božie kráľovstvo v každej oblasti môjho života.

Teraz moje srdce túži aby môj hlad po Bohu nikdy neuhasol, aby som Ho každý deň mohla spoznávať nove dobrodružstvo s Tatom. Nechcem byť len po okraj naplnená Jeho Svätým Duchom ale aby pretekal. Aby ma každý deň znova a znova napĺňaj Duch Svätý. Nestačí či mi čo mám, chcem viac...

(Chceme byť zlomení naším Kráľom, vykročiť z pohodlia našej priemernosti, dať sa k dispozícii a šíriť novú kultúru Kráľovstva. Sme odhodlaní prevziať zodpovednosť, prinášať zmenu, ísť a hlásať: "Priblížilo sa Božie kráľovstvo!"
Chceme robiť ťažké veci a dennodenne na kolenách bojovať za stratených. Milovať hriešnikov, dodávať silu slabým, prinášať svetlo tmám. Uchopiť autoritu, ktorú nám vydobyl Kristus, a brať späť to, čo nám patrí. Generácia mladých ľudí. ktorí poznajú svoju hodnotu a kráčajú vierou.
Túžime byť JEDNOTÍ a plní moci Ducha Svätého. Nejde nám o projekty, aktivity, duchovné výkony alebo imidž - chceme bojovať za srdce nášho Kráľa. 

Povstáva GENERÁCIA, KTOREJ IDE O BOŽIE KRÁĽOVSTVO v každej oblasti nášho života!
 (GODZONE))

Ďalej
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
lukáš stolička
Amen sestra nech je milosť Pánova s tebou ...
Odoslané 11.11.2012 20:55.
wááááááááááu emoticon AMEN SESTRICKA emoticon emoticon to sa nedá nič iné povedat emoticon len amen emoticon proste perfektnééé emoticon podme hlasat Bozie Královstvo emoticon podme zit a podme spolu do toho emoticon emoticon podme rozdavat a hlasat Bozie slovo tam kde ho nepoznaju emoticon podme emoticon a uz nesedme len tak podme na vec emoticon AMEN emoticon +
Odoslané 11.11.2012 21:32.
..hmm a co my "starsi"?? ja to totiz takto isto citim,aj prezivam,..ale ked len nacrtnem ,ze mam tiez tuzbu ist na Godzone( a nie pre atmosferu,ci emocie).... dostanem otazku,ci sa chcem hrat na pubertacku..emoticon (a je nas viac,ako som ja)..my sa nemozeme radit do "vasej generacie"...ale nam tiez ide o Bozie kralovstvo!!!
Budte pozehnani+ emoticon
Odoslané 12.11.2012 14:49.
Ja si osobne myslím, že sa tam kludne môžete radiť. Ja to totiž vravím aj mojej mamine. emoticon A nezáleží na tom aký máme vek...ale ako sme mladý naším duchom emoticon Všetci sme Božie deti! Prejem veľa požehnania emoticon
Odoslané 12.11.2012 14:53 ako reakcia na Martina Vraželová.
Barborka dakujem!! To je velmi povzbudive od mladeho cloveka..
Mas pravdu,necitim sa vobec stara,.emoticon(..moj vek mi viacmenej pripominaju len deti a povinnosti,ze nechodim do skoly,ale som matka viacdetnej rodiny a moj najstarsi syn kt.bude mat teraz uz 18r.)
...Priznam sa,ja to vnimam,akoby sme mali "rovnakeho ducha".....(?)
..vdaka aj internetu ked pocuvam niektore videa ako napriklad "Zlomení 17.6.2012 - Julo Slovák o Božom kráľovstve,ci NM Chvály 14. 9. 2012 - Slovo: Julo Slovák a podobne dalsie,ale aj starsie...tak ine neviem povedat len AMEN!! ,a Bohu Vdaka...( a neviem vsetko napisat)
..a ja tuzim byt sucastou toho,..Boh kona velke veci....Po mojom obrateni(ked som odovzdala svoj zivot Jezisovi) som nesmierne tuzila prave po tom,co sa teraz deje,..emoticon a moje srdce hori,stale viac hori pre Bozie kralovstvo..a tuzbou po jeho sireni,..po tom, aby vsetci okolo mna ho poznali a patrili don...aby vsetci poznali Boziu lasku a milosrdenstvo ...a boli tiez premeneni...
..mozno tato moja reakcia na clanok je aj preto,lebo v nasej farnosti to "este nefunguje" tak akoby asi malo....nebudem o tom pisat..
...uz som sa rozpiasala,radsej poprosim o modlitbu,prihovor za nas(30,40rocnych)....a mozno za lepsiu "spolupracu na budovani Bozieho kralovstva"..!! emoticon + Pokoj a Dobro!
Odoslané 14.11.2012 13:41 ako reakcia na Barbora Morongova.