« Späť

Leto pre aktívnych ľudí

Leto pre aktívnych ľudí

Jazyková škola a výučba školských predmetov

Máte problém sa naučiť jazyk alebo potrebuje vaše dieťa pomôcť so školskými predmetmi?

Sme učitelia jazykov a iných predmetov, ktorí ponúkajú doučovanie, výučbu a kurzy jazykov ako aj školských predmetov, ktoré sú šité na mieru našim klientom. Učíme deti, študentov aj dospelých a všetky úrovne, okrem iného vám pomôžeme so skúškami a pripravíme vaše deti na maturitu, monitor a reparáty.  

Doučujem nemecký jazyk na úrovni základnej a strednej školy. Doučím deti, študentov aj dospelých. Preložím všeobecné referáty na úrovni ZŠ a SŠ. Pomôžem s doučením vlastnej literatúry, prípadne mám vlastnú literatúru na rôznej úrovni, čo sa týka obsahu aj náročnosti. Ponúkam audio nahrávky, aby Vám jazyk utkvel v pamäti. Mojím cieľom je aby žiak používal a počúval jazyk, aby kombinoval a používal množstvo príkladov. So mnou sa naučíte rozprávať o sebe, rodine, nakupovaní ..., rozumieť všeobecným témam. Dokážete sa zorientovať vo väčšine bežných situácií, ktoré môžu nastať. Vyučujem individuálne aj skupiny.

Naučím aj doučím francúzštinu – jeden z najkrajších jazykov sveta. Verte mi zapáči sa aj Vám.
Naučím základy úplných začiatočníkov, pokročilých, pripravím na maturitu, či preložím rôzne (zatiaľ iba neúradné) texty. Okrem gramatiky vyučujem aj francúzsku literatúru a reálie Francúzska a ostatných frankofónnych krajín.
Študovala som tento jazyk 10 rokov a dva roky som strávila vo Francúzsku.

Španielčina kvalitne a zábavne. Bohaté skúsenosti, množstvo zaujímavých materiálov podľa potrieb a požiadaviek klienta. Individuálna aj skupinová výučba u Vás doma, či vo firme.

Doučím matematiku a deskriptívnu geometriu. Pripravím na monitor, maturitné skúšky, prijímacie pohovory, písomky, skúšky na všetky typy škôl - ZŠ. SŠ, VŠ.
Učím na Gymnáziu L. N. v Senici a mám dlhoročné skúsenosti.

Individuálne doučujem chémiu a biológiu, pripravujem na testy, maturity, prijímačky na medicínu, farmáciu, veterinu, prif. Materiály a testy v cene.

Dlhodobé i krátkodobé  intenzívne doučovanie dejepisu a občianskej náuky, príprava na maturitu, pomoc s vypracovaním maturitných otázok, príprava na VŠ - právo. 
Učiteľka dejepisu a občianskej náuky má niekoľkoročné úspešné skúsenosti s doučovaním. V cene doučovania je aj poskytnutie bohatých študijných materiálov. 

Viac informácií o nás nájdete na stránke www.filip-en.eu

Predchádzajúci Ďalej