« Späť

Mládež.

Viem možno sa budem opakovať - teda určite - ale treba ísť do hĺbky.

Modlíme sa za mladých ľudí - za prebudenie na SR a podobne. 

Vidieť zmeny. 

Niečo sa mení.

Teda - ja ich vidím a dúfam, že nie som jediná ale že aj v iných dedinách, mestách je vidno, že niečo sa mení. Ľuuudiiiaaa tiiieee mooodlitbbby - modlíme sa spoločne za mladých - VIAC. Ocko počúva. :-) WAU. To nie je len tak - do vetra. TU sa niečo MENÍ a ja osobne pozorujem zmeny.

Je to skvelé a úplne ma to motivovalo ísť do toho ešte viac a týmto blogom by som chcela povzbudiť aj Vás. Tých, ktorí sa už za mladých modlili - aby ešte vytrvali ale aj tých, ktorí sa za mladých ešte nemodlili. Pooďte do toho s nami. Chceme zmenu, však? Chceme zmenu na Slovensku, vidieť o pár rokov možno poriadok v politike, v zdravotníctve, v školstve a MY na tých postoch o niekoľko rokov budeme. Chceme vidieť mladých ľudí zapalených pre Ježiša- že je to tak?

Už len dodám: Matúš 7:7 :-)

 

 Buďte požehnaní+. 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Som na tom... už dlho... a zostanem! Na modlitbách s vami za prebudnie a obnovu Cirkvi na Slovensku a na celom svete:o) Nezabudajme na bratov:o)
Odoslané 6.8.2013 0:01.
Musíme, musíme, musíme sa modliť. Bojujme, bojujme, bojujme proti zlu.
Začnime od seba vnútornou zmenou, potom hovorme iným. Lebo mladí chcú skutky, náročné slová sú ťažké. Radšej vysvetliť niečo ľahko a dobre ako komplikovane a zle. ;)) Ja dodám Mt 7, 8 ;)
Odoslané 6.8.2013 11:23.
A ja dodávam Jak 1,5-6 Ak niekomu z vás chýba múdrosť, nech si prosí od Boha, ktorý dáva všetkým štedro a bez výčitky, a dostane ju. Ale nech prosí s vierou, bez pochybovania. Lebo kto pochybuje, podobá sa morskej vlne, hnanej a zmietanej vetrom.
Odoslané 6.8.2013 11:57 ako reakcia na Patrik Páterek.
Ďakujem Bohu za modlitebníčky, mnohé ženy... a mužov (starších...), prosím Boha, aby som nevnímala mladých ako "horenosov", ktorí "ako keby" naše modlitby nepotrebovali a ktorí nevyžarujú pokoru, iba mladícke chcem... "okamžite" ... a ... stačím si sám... a mladí... starších ako keby nepotrebovali ... to totiž odoberá motiváciu starším a mnohí z nich veľmi pre to trpia... mnohí nie, lebo sa aj tak nikdy modliť za mladých neprestanú, a vedia, že mládež raz "dozreje" a spozná, že vyrástla na ich modlitbách;o) to je cirkev, to je spoločenstvo... Nech vás žehná Pán a azda, raz aj my "pocítime" svedectvo úprimnej lásky a porozumenia od vás...
Odoslané 6.8.2013 12:10 ako reakcia na Anna Václavová.
PS: úprimnú a bezbariérovú lásku cítiť na kilometer aj online:o))) Vďaka Kladuša!!! U teba je ... krásne ...
Odoslané 6.8.2013 12:12.