Blogy

« Späť

upozornenie

Počul som už o všeličom, ale detská satanistická skupina sa mi zdá už silná káva

dnes som dostal túto správu:

 

Dostal som info o detskej satanskej skupine vo Vranove nad Toplou, detskou, hravou formou tvoria satanské piesne .

Skupina sa volá  Pentagramček.

Takto sa charakterizujú
**************

Satanistický pop pre malé deti. Edukatívne aj veselé pesničky vhodné do predškolských a školských zariadení, ale aj pre dospelých.
http://bandzone.cz/pentagramcek?at=info

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Tak toto snáď nie! To sú deti satanistických rodičov? Poviem vám, že mi je z toho zle, už len keď to čítam. Čo by sme s tým mohli urobiť? Modliť sa, alebo aj niečo iné? Má niekto nejaký nápad?
Odoslané 20.12.2012 7:51.
Myslím si, že keď srdcia budeme mať naplnené radosťou poznania Božej lásky, keď túto lásku dokážeme šíriť medzi blížnymi, aj tými, ktorí nie sú naši priatelia, keď z nás bude vyžarovať harmónia, pokoj a porozumenie, keď si budeme všímať svoje okolie a budeme pripravení pomáhať, keď sa nebudeme mračiť, naše tváre budú rozžiarené láskavým úsmevom, deti sa budú chcieť podobať nám...
Odoslané 20.12.2012 8:46.
Uff, to vážne? Zostáva mi rozum stáť...
Predpokladám, že to niekto robí v domnení, že ide o žart, nevinnú zábavu ako "protiklad propagácii kresťanstva". Niekto, kto v duchovné sily neverí (aspoň nie v takom zmysle ako my). A ani nevie, že sa stáva skutočným nástrojom zlého.
Verím, že mnoho neveriacich bude ochotných tie pesničky svojim deťom spievať nevediac, že môžu mať naozaj tragický dosah.

Ako odpoveď mi napadá modlitba. Spoločná modlitba v jednote. Možno by sme mali zorganizovať nejakú modlitebnú reťaz, alebo vyhradiť nejaký čas - deň/hodinu, kedy by sme sa spolu stretávali v modlitbe za ten úmysel, nech dobrý Boh ochráni tie deti pred zdanlivo "nevinným a zábavným" vplyvom zlého.
Odoslané 20.12.2012 9:59.

Vitajte v BLOGU

Milí návštevníci môjho blogu.

 

VITAJTE

 

a cíťte sa pri čítaní blogov dobre.

 

Odporúčam Vám hlavne tieto kategórie:

Maľované žalmy

Úvodníky

Články Jozefa Krišandu