Blogs

« Back

Slnko v srdci

Slnko v srdci

Dnes, keď je pod mrakom, posielam vám pre potešenie kus z môjho slnka:o)

Dnes som konečne pokrstila môjho anjela (strážneho) :o)

Nemohla som prísť na meno, ktoré by bolo pekné a jeho hodné... Poznám pekné mená, žiadne ma nenapadlo. On si ho dnes vybral sám! Volá sa Mário! Som rada, že je to vyriešené, som rada a ďakujem mu, že mi s tým pomohol... Páči sa mi jeho nové meno. Teraz by ste si možno pomysleli: "Je to jednoduché, veď ona je Mária a anjel bude Mário..." lenže to nie je tak. Skutočne som si lámala hlavu nad menom pre neho a nezdalo sa mi toto jeho meno vôbec jednoduché... ani ma nenapadlo.

TERAZ viem, je mi jasné, že On si ho želal:o)

Dúfam, že má môj anjel z nového mena a aj zo mňa radosť :o)

smiley

Ja mám z mena môjho anjela Mária veľkú radosť!

Je krásne to meno, je podobné menu Márie... Matky Božej a mojej... a aj pápež František je aj Mário... nuž ten huncút to dobre zariadil:o) Môj anjel, nie tato František :o)

Môj anjel Mário ma sprevádza a je vždy so mnou, viem o jeho pomoci, veľakrát...dokonca pomôže aj inému človeku, ak ho o to požiadam... Ďakujem za vernosť a za služby môjho anjela  Mária.

Ďakujem tebe, Bože môj!

PS: Obrazy anjelov sú od rôznych autorov rôzne, mnohé z nich sú krásne a ukazujú nám vznešené podobizne božích a našich služobníkov. Dnes by som si anjela predstavila jednoducho ako "svetlo" alebo jasné rozlíšenie" alebo tak nejako, ale aj ako osobu, konkrétne, ako sme my, a ako povedal Benedikt XI. "bez krídiel", lebo ho ľudia otravovali s tou otázkou, či anjeli majú alebo nemajú krídla... veď schopnosť zmeny miesta bez ohľadu na vzdialenosti anjelom zostáva :o) a nezmizne, ak si dnes myslíme, že zasa "vieme", že nemajú krídla smiley

... anjeli strážni sú bytosti bez tela a bez zjavu, môžu zjav dostať... môžu ho aj meniť. Ich dôležitosť je v ich poslaní a úlohe... Poslaním je služba Bohu a človeku...ako určí Boh, alebo ako potrebuje človek... My veríme v anjelov podľa Písma svätého...

heart

Okrem toho mám radosť z prednášok v rádiu Horeb, z mailov na gogle mail, radosť z môjho manžela, a mám radosť a ďakujem za z vás!

Ďakujem Bohu za radosť a prosím ho, aby z nej nadelil bohato aj vám!

Pekný a požehnaný deň!

+

Comments
sign-in-to-add-comment
No comments yet. Be the first.