« Back

Detičky moje, pokoj možno obsiahnuť iba prechádzajúc cestou svätosti.

Detičky moje, pokoj možno obsiahnuť iba prechádzajúc cestou svätosti.

Koľkí z Vás ešte niesú schopní povedať totálne áno? Láska mojej lásky, nenechajte si ukradnúť to, čo Boh, z Neba, Vám chce darovať! Prijmite Kráľa pokoja, aby ste zakúšali a žili Jeho celú plnosť lásky; ak však nieste vytrvalí v modlitbe, Boh nemôže konať vo Vás.

Naučte sa, detičky moje, zamilovať sa, stále viac, do záležitostí neba; lebo, hľadiac na Neho, vy budete môcť mať jasnosť v tom, ako treba milovať. On sa stal človekom a prišiel prebývať medzi Vami. On z lásky daroval celého Seba samého tým, že sa pokoril až na smrť, až na smrť Kríža; a ja, čo som matka, hľadiac na môjho Syna na Kríži, s roztrhaným srdcom, cez tú krv, čo tryskala, naučila som sa milovať. A, tam som pochopila, z toho pohľadu lásky, keď môj Syn ma daroval, ako matku každému z Vás; a odvtedy, ste sa stali všetci mojimi deťmi. A, ak vo Vás, vo Vašom srdci, sa nezrodí, silná túžba lásky, zobrať si všetky utrpenia vašich bratov a sestier, nikdy nebudete môcť pochopiť totálnu lásku.

https://www.incamminoconmaria.it/2021/12/04/posolstvo-pre-ludstvo-ktore-dala-panna-maria-lellovi-4-december-2021/?lang=sk