Oznamy

Showing 1 - 10 of 634 results.
Items per Page 10
of 64

Oznamy

« Back

3. veľkonočná nedeľa 2014

Liturgický kalendár

Budúca nedeľa: 4. veľkonočná nedeľa, nedeľa Dobrého pastiera

Oznamy

Pred nedeľou Dobrého pastiera začína týždeň modlitieb za duchovné povolania v duchu slov Pána Ježiša: "Žatva je veľká, ale robotníkov málo. Preto proste Pána žatvy, aby poslal robotníkov na svoju žatvu."

Začali sme mesiac máj, ktorý je zasvätený Panne Márii. Litánie k Panne Márii s kňazom sa vo farskom kostole modlíme vždy 10 minút pred večernou sv. omšou.

Pokračuje petícia za vypísanie referenda na ochranu rodín a manželstiev. Zapojiť sa môžete aj vy pri východe z kostola.

V sobotu 10. mája bude v našej farnosti slávnosť 1. sv. prijímania. Sv. omša začne o 11.00 hod. Spoločná sv. spoveď spojená s nácvikom bude v piatok 9. mája o 16.00 hod.

Vo štvrtok 8. mája bude celoslovenská púť kňazov do Šaštína v rámci Roka Sedembolestnej Panny Márie.

Z príležitosti Roka Sedembolestnej Panny Márie pozýva trnavský arcibiskup Mons. Ján Orosch všetkých veriacich Trnavskej arcidiecézy na púť do Národnej baziliky Sedembolestnej Panny Márie v Šaštíne. Púť  sa uskutoční v sobotu 17. mája 2014. Program začína  dopoludnia o 9.30 hodine modlitbou posvätného ruženca, pontifikálnou svätou omšou (hlavný celebrant Mons. Ján Orosch) a modlitbou zverenia pod ochranu Sedembolestnej Panny Márie. Popoludňajší program bude pokračovať duchovno-hudobným pásmom až do 16.00 hodiny.
Príďme sa spoločne povzbudiť vo viere.

Spoločenstvo Eucharistický plameň pozýva na modlitbu v piatok do kúpeľnej kaplnky o 19.00 hod.

DVD z oslavy Božieho milosrdenstva z minulej nedele si môžete objednať v sakristii kostola. Cena 3 eurá.

Ešte stále je možnosť prihlásiť sa na púť do Prahy, ktorá bude v dňoch 12. - 14. júna a to buď v sakristii kostola alebo na kontaktoch uvedených na plagáte. Cena je 117 eur.

Farnosť Vrbové v spolupráci s neziskovou organizáciou Voľnočasové centrum Vrbové organizujú benefičný koncert na podporu dostavby voľno časového centra. Koncert sa uskutoční dnes, v nedeľu 4. mája o 18.30 hod. v kostole sv. Gorazda vo Vrbovom a vystúpia na ňom sólista SND Martin Babjak a kontrabasové kvarteto BASS BAND. Vstupné je dobrovoľné.

V sobotu 10. mája od 14.30 hod. sa v Beckove uskutočnia modlitby za uzdravenie v priestoroch bývalého františkánskeho kláštora.

Na budúcu nedeľu bude zbierka na seminár. Všetkým darcom vopred úprimné Pán Boh zaplať!

Peter Sabol, farár