Oznamy

Showing 1 - 10 of 634 results.
Items per Page 10
of 64

Oznamy

« Back

Nedeľa Najsvätejšej Trojice 2013

Liturgický kalendár

Štvrtok: slávnosť Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi, prikázaný sviatok
Sobota: spomienka sv. Justína, mučeníka
Budúca nedeľa: 9. nedeľa v Cezročnom období

Oznamy

V týchto dňoch si pripomíname 900 rokov prvej písomnej zmienky o Piešťanoch. Slávnostná sv. omša pri tejto príležitosti sa uskutoční na budúcu  nedeľu 2. júna o 10.30 hod. v Kostole sv. Štefana v Piešťanoch. Hlavný celebrant bude generálny vikár Mons. Ján Pavčír. Všetci ste srdečne pozvaní.

Vo štvrtok máme slávnosť Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi, ľudovo nazývané aj Božie Telo. Vzhľadom na sv. omšu pri príležitosti 900 rokov prvej písomnej zmienky o Piešťanoch v nedeľu, procesia sa tentokrát uskutoční vo štvrtok po večernej sv. omši.

Na budúcu nedeľu pri farskej sv. omši o 10.30 hod. a po nej vystúpi Spevácky zbor učiteľov.

Materské centrum Úsmev a Mesto Piešťany organizuje v sobotu 8. júna od 10.00 hod. do 15.00 hod. Prechádzku rozprávkovým parkom. Pozvané sú všetky deti a ich rodičia do Mestského parku. Podrobnejšie informácie sú na nástenke pri farskom kostole a na našej internetovej stránke.

Úmysly sv. omší na mesiac september budeme v Piešťanoch zapisovať v sobotu 1. júna, na Banke v utorok 4. júna a v Kocuriciach vo štvrtok 6. júna, vždy po sv. omšiach.

Študent vysokej školy univerzity filozofickej fakulty pracuje na projekte o vzťahu veriacich, ktorí navštevujú chrámy zasvätené sv. Cyrilovi a Metodovi, k týmto slovanským vierozvestcom. Pomôcť mu môžete aj vy, keď vyplníte dotazník, ktorý je vzadu na stolíku. Môžete si ho zobrať a vyplniť doma, alebo aj tu v kostole. Všetkým, ktorí sa zapoja ďakujeme za spoluprácu.

Dnes je zbierka na dokončenie Pastoračného centra a fary. Všetkým darcom vopred Pán Boh zaplať!

Peter Sabol, farár