Komentáre, recenzie, odporúčania

« Back

Najšťastnejší ľudia na Zemi

Keď som dostal od Kumranu informáciu o tejto knihe ani chvíľu som neváhal a objednal som si ju. Hneď ako mi prišla, tak som netrpezlivo otvoril balík a vybral si ju. V tom k nám ale prišla návšteva a kamarát, ktorý ma navštívil, mi pripadal nejaký smutný. Ani neviem prečo, knihu som mu požičal nech si ju prečíta. Trochu ma to mrzelo, pretože patrím k netrpezlivým ľuďom. Po dvoch týždňoch, keď mi ju vracal, dal mi ju so slovami, že si vo svojom živote v poslednej dobe všimol, ako sa dejú veci, ktoré by skôr nazval ako náhoda. Ako začal vidieť v svojom živote Boha a ako začal cítiť, že Boh tu je a nielen to, ale začal cítiť, že ho má Boh naozaj rád.

Kamarát prijal sviatosť krstu vo veku 32 rokov (bolo to v tomto roku na Bielu sobotu). Je krásne keď zistíme aký veľký je náš Pán. Ďakujem Bohu, že som mohol byť pri tom, ako jeho krstný otec.

Keď mi knihu vracal podal mi ju s tým, že tá kniha je o mne. Takže sa idem do nej ihneď pustiť a nájsť, čo tým chcel povedať. Je krásne keď Boh vedie naše kroky. Som vďačný za to, že mám možnosť byť tu a nechať sa viesť. Bože miluje ťa!

Previous

Vitajte na našej stránke

O tomto zatiaľ viete len vy. A samozrejme vydavateľ. :)

Wall - najnovšie

Profile

Kresťanská kniha a film

Description:
Jedno z miest, kde sa môžeme podeliť o to, čo čítame a pozeráme. Boh rozpráva cez knihu, cez film a možno chceme, aby prehovoril aj k našim priateľom, blízkym. Dajte im možnosť ho začuť.

web-admin

tieto-stranky-nemaju-spravcov-ak-chcete-pomoct-napiste-na admin@mojakomunita.sk