Blogs (Členovia)

« Back

Vyhodnotenie - vyhlásenie víťazov

Vyhodnotenie - vyhlásenie víťazov

Radostný deň vám všetkým želám! 

Konečne prichádzam s vyhlásením výsledkov našej súťaže s názvom Veľký lov letných radostí. 

Najprv malé zhodnotenie leta:

Verím, že inšpiráciu pre svoje letné radosti na našich stránkach čerpalo viacero z vás. O niektorých som sa dozvedela napr. prostredníctvom zdieľania ich zážitkov na sociálnych sieťach, iní ostali dodnes nepoznaní. Ale boli aj takí, ktorí plnili každodenné výzvy veľmi usilovne. (Aj keď úplne všetky úlohy sa nikomu nepodarilo splniť, čo úplne chápem.) 

Mnohokrát sa do plnenia zapojili celé rodiny. Ich zápal pre vec, nápaditosť, či čas a energia, ktorú tomu venovali bola neuveriteľná. Často som sa pristihla pri túžbe rozdávať ďalšie body za extra podarenú realizáciu. Bola som veľmi povzbudená tým, čo účastníci našej hry vymysleli a zrealizovali.

Inokedy "súťažiaci" museli vynaložiť veľkú dávku kreativity, aby zadanie výzvy aspoň nejako provizórne zakomponovali do svojho dňa pomedzi iné povinnosti, ktorých sa nemohli vzdať. Občas až za hranicou toho, čo som mohla uznať ako splnenú úlohu, ale ich snahu, vytrvalosť a tvorivosť si cením o to viac. 

Vnímala som nadšenie detí, ale aj dospelých... 

Skrátka potešili ste ma a tú radosť, ktorú ste prežívali vy, šírili ste prostredníctvom zdieľania do celého sveta. Teraz by som chcela potešiť ja vás. 

Po poctivom zhodnotení všetkých doručených formulárov (prišli mi presne 4 ks) musím konštatovať, že výsledky boli tesné. Napriek tomu som musela určiť poradie súťažiacich podľa počtu bodov, ktoré získali. Tu je: 

Na prvom mieste sa s počtom bodov 89 (42 splnených úloh, plus 3 bonusové) umiestnila

1. LIBUŠE WEINEROVÁ - Gratulujem! 

Na ďalších priečkach sú: 

2. Lenka Terezie Hordějčuková - 84b (39 splnených úloh, plus všetky 4 bonusové)
3. Anna Vedelová - 71b (38 splnených úloh, plus 3 bonusové)
4. Martina Hricová - 68b (33 splnených úloh, plus 1 bonusová)

Všetkým vám posielam srdečnú gratuláciu. Boli ste skvelí! 

A pre všetkých zúčastnených súťažiacich mám ďalšiu dobrú správu: 
Pôvodne som v pravidlách Letného lovu radostí uviedla, že cenu získa len jeden súťažiaci - ten, ktorý nazbiera najviac bodov. Ale keďže sme dostali do súťaže 4 knižky, a keďže má víťazka Libuše dobré srdiečko, rozhodla sa o výhru podeliť aj s ostatnými úspešnými súťažiacimi. Takže bez vecnej ceny neostane nikto zo zúčastnených! 

Libuše dostáva Kuchársku knihu zameranú na poobedňajšie a večerné jedlá od Florentýny Zatloukalové - Večeře u Florentýny, plus maľovanú kachličku ako podšálku. 
Lenka, Anna a Martina si môžu vybrať po jednej knihe z vydavateľstva Kumrán. Sú to knihy zo série románov o biblických ženách od Tessy Ashafovej: Perla v piesku, Perla z Moabu a Rubínová žatva

Ďakujeme! A všetky súťažiace prosím, aby mi poslali adresu, kam im môžem výhru poslať. 

Radostný september, priatelia! 

Next
Comments
sign-in-to-add-comment
No comments yet. Be the first.