Blog

« Back

Vďačné leto vchádza do finále

Vďačné leto vchádza do finále

Radostný deň vám všetkým želám. 

Dúfam, že ste si užili krásne a naplnené prázdniny. Verím, že sa vám darilo nachádzať mnohé dary od Nebeského Otca, takisto ako ste sa s väčším, či menším úspechom pokúšali sami vytvárať dary (byť darom) pre iných. Niektorí z vás svoje objavy dokumentovali a delili ste sa o ne aj s ostatnými, iní prežívali prázdniny v súkromí svojej rodiny. Či tak, alebo onak, prázdninové mesiace sú už za nami a my sa s novým nádychom vrháme do nového (školského) roka. 

Ak ste sa s nami zúčastnili projektu Vďačné leto a máte záujem o získanie ceny, ktorú nám venovalo vydavateľstvo Kumrán - úplne novej knihy od Ann Voskampovej, Cestou zlomenosti, je najvyšší čas zosumarizovať všetky svoje príspevky a poslať ich na moju adresu (letitia.tiba@gmail.com). Ak náhodou ešte nemáte stiahnutý formulár, do ktorého zaznamenáte link na každú zverejnenú fotografiu, nájdete ho tu (FORMULÁR-Leto2017). Každá fotografia, ktorú ste zverejnili, má svoju adresu. Túto adresu vpíšete za každý deň do formulára (do príslušného stĺpca, podľa toho, či ste kreslili, alebo "len" fotili). Dolu spočítate body, ktoré chcete v každej kategórii dostať (za každý deň 1 bod). A nezabudnite dopísať vaše meno a e-mailovú adresu, kde vás môžem v prípade výhry kontaktovať. 

Na to všetko máte čas už len do zajtrajšej polnoci. Tak dúfam, že sa mi zíde veľa krásnych zážitkov, ktoré ste si dopriali. 

Želám vám radostné dni a nech vás radosť a vďačnosť neopúšťa ani v ďalších mesiacoch. 

A teraz vám ešte ponúkam niekoľko článkov z minulého týždňa. (Aktuálny týždeň doplním tiež do tohto článku, tak ho môžete občas skontrolovať, či niečo pribudlo). 

- Predposledný týždeň Vďačného leta od Letitiehttp://letitia-tiba.blogspot.sk/2017/08/vdacne-leto-predposledny-tyzden.htm

- Léto se připozdívá od Lenky Tereziehttp://hluboke-vody.blogspot.sk/2017/08/leto-se-pripozdiva.html

Čoskoro očakávam nové príspevky o tom, aké dary sme nachádzali v posledných prázdninových dňoch. Potom ich sem doplním, tak sa prídite zase pozrieť. 

Želám vám pekné radostné dni v Božom požehnaní. 

Eva (Letitia). 

Comments
sign-in-to-add-comment
No comments yet. Be the first.