Blog

« Back

Listy vďaky

Listy vďaky

Potešia hlavne deti, ale aj maminy, ktoré im to ukážu. Listy vďačnosti Bohu. Na jednej strane je Slovo Božie, na opačnej strane listu je poďakovanie z toho Slova. Tieto listy - ako listy zo stromu - zavesíme na vetvičky vo váze. Ann ho pomenovala "strom vďakyvzdania". Idem si taký urobiť:0) a chcem sa s vami oň podeliť.

Čítam stránku Ann Voskamp, kde každý deň posiela aktuálne veci do sveta internetu a samozrejme svojim čitateľkám pre povzbudenie a rast vo viere. Ak sa o niečo medzi sebou delíme, Boh sám rozmnožuje radosť a vďačnosť. Poznáme to aj z delenia sa v rodine. Platí to pre každé delenie sa o niečo, platí aj pre zdieľanie sa aj tu, na stránke MK.

Strom vďačnosti je zo vzdávania vďaky v rodine.

Strom vďačnosti:

Listy stromu si nakreslíme (necháme nakresliť) podľa predlohy na biely výkres, alebo na farebný, ako je na obrázku. Na jednu stranu listu napíšeme Slovo z Písma. na opačnú stranu listu svoje poďakovanie na toto Slovo z nášho života. Postupne si urobíme ďalšie a ďalšie lístočky vďaky. Hotové vysrihneme, pripevníme šnúrku a zavesíme na vetvičky, ktoré sme si dali do vázy. postupne nám na stromčeku pribudné nové a nové lístky vďaky. tak si môžeme podľa nápadu od Ann vytvoriť stromček vďaky vzdania. Pekné a požehnania hodné! Vďaka, Ann!

Dúfam, že aj vás potešia také lístočky so Slovom Božím a vlastnou vďakou na to, ktoré osobne oslovilo:0)))

Nech sa aj vám darí tvorenie lístkov! nech vám Boh požehná pri vdávaní vďaky! Nech je váš stromček plný vrúcnych listov vďačnosti!

Zdroj: a holy experience.com

Obrázky: http://www.aholyexperience.com/?p=13072

Stránka: http://www.aholyexperience.com/2012/11/a-christian-family-thanksgiving-activity-the-thanks-giving-tree-free-printable/

 

 

 

 

 

 

Comments
sign-in-to-add-comment
Posted on 11/13/12 12:16 AM.
:0) aj mne sa to páčilo:0)
Posted on 11/13/12 12:41 AM in reply to Nicole Kavuláková.
Milé, pekné, vkusné -a inšpirujúca. Vďala.
Posted on 11/13/12 9:10 AM in reply to Mária Künzl.