« Späť

Vyveska.sk oslavuje druhé narodeniny a prináša novú službu

Vyveska.sk oslavuje druhé narodeniny a prináša novú službu

Kresťanský internetový portál Vyveska.sk oslavuje svoje druhé narodeniny. Od svojho vzniku v apríli 2011 prináša aktuálny prehľad kresťanských podujatí a udalostí na celom Slovensku. Pri príležitosti svojho jubilea portál spúšťa novú službu: prehľad kresťanského spravodajstva na adrese spravy.vyveska.sk, vďaka ktorému budú čitatelia “v obraze”, pokiaľ ide o domáce aj zahraničné dianie.

“Výveska sa teší veľkej obľube u svojich návštevníkov, o čom svedčí rastúca návštevnosť a tiež pribúdajúci počet fanúšikov na sociálnych sieťach. Nová služba prispeje ku komplexnosti našej ponuky a veríme, že tí, ktorí na náš portál zavítajú, budú mať o ďalší dôvod na spokojnosť viac,” hovorí Tomáš Kuzár, predseda občianskeho združenia Christin, ktoré projekt Výveska zastrešuje. Počas uplynulých dvoch rokov bolo na Výveske uverejnených niekoľko tisíc podujatí ako koncerty, výstavy, duchovné cvičenia, prednášky, workshopy alebo informácie o cirkevných sviatkoch. Portál je významnou pomôckou pre mnohých organizátorov, ktorí ho pravidelne používajú na propagáciu svojich podujatí. Podujatia sa zobrazujú nie len na webovej stránke Vyveska.sk, ale aj v newslettri, na sociálnych sieťach, na partnerských weboch v podobe kalendára alebo prehľadného zoznamu.

Prehľad kresťanských správ a článkov, ktorý Výveska aktuálne spúšťa, má podľa Kuzára dva ciele - umožniť používateľom jednoducho pristupovať k obľúbeným článkom a poskytnúť autorom prostriedok na zviditeľnenie ich kvalitných príspevkov na kresťanské témy. Ako dodáva, “prehľad kresťanských správ pomôže, aby kresťanské posolstvo silnejšie rezenovalo v  internetovom mediálnom priestore.” Portál bude i naďalej prinášať návštevníkom čerstvé pozvánky na kresťanské podujatia a jeho prevádzkovatelia ďakujú návštevníkom za priazeň, organizátorom na spoluprácu a dobrovoľníkom za ich obetavú pomoc. 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Odoslané 10.4.2013 20:00.
Ďakujeme za vývesku a za jej adminovemoticon
Odoslané 10.4.2013 20:45.