« Späť

CampFest dáva šancu novým tváram

CampFest dáva šancu novým tváram

Organizátori sa rozhodli pomôcť zviditeľniť sa niektorým začínajúcim kapelám a spustili hlasovanie v súťaži „NOVÁ TVÁR CampFestu 2013“. Hlasovaním si účastníci môžu zvoliť zo 4 uchádzajúcich sa kapiel, a víťaz im zaspieva tento rok naživo. Do finále sa dostali kapely Ikonium (CZ), Nie Náhodou (SK), My Revolution (CZ), a The Wind (SK) – ak ste si medzi nimi našli svojho favorita, hlas im môžete prideliť do 07.06. 2013 na oficiálnej stránke festivalu CampFest na Facebooku. Okrem živého vystúpenia si víťazi môžu nahrať singel v štúdiu Timothy Sound, či získať hodnotné ceny od obchodu s hudobninami musicant.sk. Oficiálny zoznam kapiel sa  postupne rozšíril, a okrem headlinerov (Hillsong London, či Graham Kendrick,..) sa vám predstaví mladá talentovaná kapela zo Srbska Hermon Band, alebo kvalitné kapely z Čiech – Jiný Rytmus a MeloDive.

Okrem hudobného programu sa poctivo pripravuje aj duchovný rozmer festivalu. Na Ranči Kráľova Lehota sa pravidelne koná konferencia Nová DNA – ako praktická príprava pre duchovných poradcov, ktorí budú slúžiť aj tento rok v Poradenskom centre počas festivalu. Dôležitou súčasťou príprav je aj konferencia modlitieb a pôstu s názvom Mobilizácia, ktorej sa môžete zúčastniť aj vy od 14.06. do 15.06. 2013, na Ranči Kráľova Lehota (viac na: http://mpks.sk/modlitby/modlitby-2/mobilizacia).

Tých, ktorí sa aj tento rok chystajú stanovať určite poteší informácia, že po úspešnej premiére v minulom roku, bude opäť k dispozícii pojazdný CBA Fest Market, ktorý zabezpečí základné potraviny priamo v mieste konania festivalu. Zabezpečiť miesto za výhodnú cenu si stále môžete v predplatnom za 21€ do 15.06. 2013. Okrem toho existuje skupinová zľava pri kúpe 10 vstupeniek získate 1 vstupenku navyše zdarma.

Nenechajte si ujsť 15. ročník festivalu CampFest, 1.- 4. augusta 2013 na Ranči Kráľova Lehota!

Oficiálny web: http://mpks.sk/campfest/
Promo video: http://www.youtube.com/watch?v=HpbdkjhN-kg
CampFest – open Air Music Festival (OFFICIAL)

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Odoslané 27.6.2013 11:08.
Vidieť, Martin, že túto akciu Boh čoraz viac a viac požehnáva. Prajem a žehnám jej ešte vačší duchovný rozlet. Všetko na slávu Boha!
Odoslané 6.7.2013 6:55.