« Назад

Mená zahraničných interpretov na CampFeste 2019 zverejnené!

Mená zahraničných interpretov na CampFeste 2019 zverejnené!

CampFest - ako predovšetkým hudobný festival - ponúka priestor pre hudobníkov a kapely rôznych žánrov a talentov. Organizátori zverejnili mená zahraničných účinkujúcich, ktorých uvidíte 1.- 4. augusta 2019, na Ranči Kráľova Lehota.

 

Lindy Conant (USA) je rodáčka z Oklahomy, ktorá je od roku 2007 súčasťou misijnej organizácie YWAM (Mládež s misijou). Srdce misionárky sa prepojilo s hudbou a od svojich 19 rokov sa jej darí osloviť každoročne niekoľko tisíc mladých študentov po celých Spojených štátoch. Spolu s kapelou the Circuit Riders prehlasujú, že sú len misionári, ktorí tvoria hudbu. O postoji k ich službe svedčí aj album „Every Nation“, ktorí nahrali naživo, pričom ho ponechali bez postprodukcie, a napriek tomu sa zaraďuje medzi najautentickejší chválový album súčasnosti. Na albume tiež spolupracoval Gabriel Wilson – dvorný producent Bethel Music, a už teraz sa zaradil na prvé miesto v rebríčku Kresťanských albumov.

 

Hillsong London je formácia z Veľkej Británie, ktorá má na konte piesne uctievania známe nielen u nás, ale aj po celom svete. Na Slovensku ste ich mohli vidieť v roku 2013 na Campfeste, alebo na festivale AWAKENING v roku 2015. Ako súčasť celosvetového fenoménu Hillsong Church, kladú dôraz na moderný, energický worship v spojení s precíznou produkciou a osobným nasadením celej kapely, a tým pretvárajú definíciu rocku na nástroj uctievania Boha. Ich misiou je zasiahnuť a ovplyvniť svet budovaním Cirkvi, ktorej centrom bude Kristus a Božie slovo. Ide im o zmenu myslenia a o zmocnenie ľudí, aby šli druhým príkladom a viedli ich v každej oblasti života. Ich najnovší album „There is more“ určite stojí za vypočutie, no nepremeškajte šancu vychutnať si ich osobne!

 

ELO (DK) - pôvodom z africkej Zambie, je mladý talent z dánskej hip-hopovej scény. Už ako 7-ročný sa musel so svojimi bratmi vyrovnať so smrťou otca, neskôr aj so smrťou svojho mladšieho brata. Absencia lásky a ťažko stráviteľné zážitky z detstva sa premietajú aj do jeho textov a hudby. Jeho štýl ho odlišuje od ostatných, pričom jeho hlavným zámerom je motivovať, inšpirovať a rozprávať ďalej svoje svedectvo. Medzi jeho najznámejšie single z roku 2017 patria „All week“, „I see the light“ a „Surrender“, na ktorom spolupracoval so známym americkým rapperom Diomerom.

 

Pyramid Park (UK) je umelecké meno alt-popového umelca, autora a skladateľa Peta McAllena. V septembri roku 2017 vydal svoj debutový album „Vulnerability“ (obsahujúce single „Born to be brave“, či „Lead me“), ktorý sa okamžite stretol s úspechom a dosiahol prvé priečky v britských kresťanských rebríčkoch na iTunes. Odvtedy má za sebou rozsiahle turné po Británii, ale aj Európe. Podľa slov jedného z hudobných kritikov – toto nie je len chalan s gitarou v ruke, je to zvuk pre duše súčasnej generácie.

OWCA (PL) je chválové zoskupenie z viacerých poľských miest, ktoré spojilo ľudí nadšených z nového života v Bohu. Kapela vynikla počas akcie Weekendów Pełnych Łaski, a od decembra 2015 fungujú pod názvom Owca. Ich aktuálny album s príznačným názvom „CHWAŁY“, sú skladby založené na Božom Slove, oblečené v moderných elektronických zvukoch – pomáhajú odtrhnúť sa od toho, čo je pozemské a zamerať sa na večnosť.

Na príprave celého festivalu sa podieľa aj približne 150 dobrovoľníkov. Niekoľko miest ešte stále ostáva voľných, ak by ste teda chceli pridať aj doslova ruku k dielu, informácie aj prihlasovací formulár nájdete na webe campfest.sk, v sekcii Dobrovoľníci.

Do pozornosti tiež dávame konferenciu MOBILIZÁCIA, ktorej cieľom je mobilizovať k modlitebnému zápasu za prebudenie na Slovensku, spolu zotrvávať na modlitbách a v pôste. Konferencia bude prebiehať od 14. do 16. júna 2019, viac informácii nájdete TU.

Momentálne prebieha 4. predplatné za 29€. Ak máte vo svojom kalendári voľný termín od 1. do 4. augusta, určite si rezervujte svoje miesto na CampFeste 2019!

zdroj:http://www.campfest.sk/

Pre MK Rastislav Mečiar

Комментарии