« Назад

Televízia LUX po šiestich rokoch mení logo a grafiku

Televízia LUX po šiestich rokoch mení logo a grafiku

Pri príležitosti 6. výročia od spustenia samostatného vysielania katolícka Televízia LUX mení vizuál. Televízia má nové logo, nové jingle, prehľad programov, upútavky, zmenou prešli aj zvučky niektorých relácií. V najbližších dňoch spustí aj novú verziu webovej stránky www.tvlux.sk.

"Naša grafika tu bola s menšími obmenami 6 rokov. Určite už bol čas posunúť vizuál a dizajn," vysvetľuje zmeny riaditeľ TV LUX Ján Buc a dodáva: "Osobne sa mi veľmi páči, ako sa to zvládlo. Verím, že naše vysielanie to osvieži a zmena bude pozitívne prijatá aj našimi divákmi."

Významným posunom je aj prechod na vysielanie v širokouhlom formáte 16:9. Konateľ Televízie LUX Tomáš Straka hovorí o ďalších rozvojových zámeroch: "Po úspešnom prechode na vysielanie 16:9 sa pripravujeme aj na vysielanie niektorých kmeňových relácií v HD kvalite. Možnosť sledovať ich v HD budú mať diváci využívajúci služby väčších káblových operátorov."

Televízia LUX je slovenská katolícka televízia, ktorá spustila samostatné vysielanie 4. mája 2008 prostredníctvom satelitu a káblovej televízie. Jej ambíciou je budovať na Slovensku televíznu alternatívu, prostriedok šírenia pokoja, povzbudenia a hodnôt.
 

Moju Komunitu informovala
Ing. Eva Hrešková, PhD.
PR manažérka TV LUX

Комментарии
sign-in-to-add-comment
teším sa zo zmeny.. keďže nemám telku, verím že archív bude fungovať aspoň tak ako doposiaľ.
Отправлено в 07.05.14 23:33.