« Назад

Godzone Newsletter 09/2012

Ahoj svet!
Turné skončilo pred dvoma týždňami a to znamená, že už minimálne 14 dní žije na Slovensku generácia, ktorej ide o Božie kráľovstvo! Som rád, že toto nie je iba silná skratka, ale že sa fakt na Slovensku niečo hýbe. Ešte viac sa teším na to, čo sa bude diať po mesiaci, dvoch, roku. Všetky tieto radostné emócie majú pôvod v tom, že v tom nie som sám a že tento mail nie je výstrel do tmy, ale niečím, na čo čakáš! Tak sa zahryzni do tohto newslettra a buď pripravený zatriasť Slovenskom!

Prečo? Lebo my sme tá generácia, ktorá môže zmeniť svet, my sme tá generácia, ktorá sa musí hýbať vpred. Ak sa ti s týmito slovami spája jedna konkrétna melódia a práve si to spievaš a kývaš hlavou ako Ivo a Dávid na projekcii, pravdepodobne si sa zúčastnil Godzone KIOBK tour 2012. Určite so mnou súhlasíš v tom, že to bol nezabudnuteľný večer a mám pre teba dobrú správu: čaká ťa nezabudnuteľný život! Ak by ťa zaujímali aj nejaké nezabudnuteľné čísla, napríklad to, koľko by merali všetci účastníci tour, keby si ľahli do radu s vystretými rukami, klikni si TU. Počas tour sme pri modlitbách rozdávali prívesky KIOBK, takže niekde v tejto krajine chodí okolo 8 000 ľudí, ktorí vedia, čoho sú súčasťou. Ak v električke alebo u zubára uvidíš niekoho s týmto príveskom, daj mu vedieť, že ste v tom spolu. Môžete si vymyslieť nejaký tajný signál, alebo sa normálne usmiať a prihovoriť, je to na tebe. A takisto si môžeš robiť čiarku stále, keď uvidíš niekoho z týmto príveskom a písať na facebook, koľko čiarok máš. Ten, kto stretne všetkých 8 000, vyhral. Podstatné je ale to, aby si prinášal svetlo, všade kam prídeš. Aby si bol plný Ducha Svätého a bol zmenou, ktorú tento svet potrebuje! A v tomto všetkom ti chceme pomôcť. Ako? Všetko podstatné nájdeš v ďalšom odseku, už o chvíľu!



A sme späť! Celá tá myšlienka generácie je pre nás príliš kľúčová, aby sme to nechali len tak. Preto tu je pre teba pár vecí, ktorými chceme túto generáciu budovať a slúžiť jej zároveň. Prvou kapitolou sú GODZONE MISIE. Už 500 ľudí nám napísalo s túžbou ísť za horizont svojich možností a tým prekročilo horizont našich predstáv. A verím, že toto nie je koniec! S niektorými z vás už komunikujeme, niektorí ešte možno nedostali žiadny mejl, ale URČITE SA OZVEME každému. Chce to len trpezlivosť, o tú vašu vás chceme poprosiť. Komunikovať s takým množstvom ľudí súčasne nie je také jednoduché, ale robíme všetko, čo je v našich silách! A v žiadnom prípade nás to neodradí od toho, aby sme napísali, že stále sa môžeš prihlásiť! mission.godzone.sk

Druhá kapitola sa volá Godzone konferencia a keď píšem tieto slová, normálne sa mi trasú prsty. Zatiaľ vieme len to, že to bude v apríli a že to bude MEGASUPER. Ak si aj ty generácia KIOBK, konferencia je presne pre teba! Keďže bude trvať viac dní a bude kvalitná ako nikdy predtým, bude stáť 20 eur. Ale do apríla je času dosť a keď si každý deň odložíš 30 centov, budeš mať aj na niečo zo shopu. Och. Prsty sa mi stále trasú .



Tretia kapitola sa volá aplikácia KIOBK a keď ju ešte nemáš, mal by si to napraviť. Každých pár dní do nej pribúdajú nové veci a stoja za to. Pre Android a iPhone, a to úplne zadarmo. Stiahneš a si in. Posledná kapitola sa volá Godzone TV, nájsť to môžeš na sympatickej stránke godzone.tv, logické, nie? Pribudli do nej dve dychberúce videá z tour – slideshow a špeciálny Godzone Magazín. Ide z nich niečo špeciálne, radosť sa pozerať. godzone.tv



Sme na konci a pri tejto významnej príležitosti na teba máme jednu prosbu. Veľmi by nám pomohlo, ak by si strávil 2 minúty spomínaním na turné (zatiaľ to znie celkom príjemne) a vyplnením krátkeho dotazníka (a teraz to znie ešte príjemnejšie!), ktorý nám veľmi pomôže pri rozmýšľaní o budúcnosti turné a zlepšenie celkového programu. Nájdeš ho TU Vďaka.

 Maj sa skvele

 Za GDZN tím

 Jay

 

 

Ak chceš dostávať pravidelný Godzone Newsletter priamo na svoj mail - zaregistruj sa do našej databázy.

Комментарии