« Назад

SOS- ľudiía, nespime!

SOS- ľudiía, nespime!

Prosím vás, ktorí odoberáte Katolícke noviny a máte ich v rukách už dnes, pozrite na 3.stranu a prečítajte si komentár šéfredaktora Kam sa to rútime....a upozorňujte na to ďalej, pretože ak si ich kúpite v nedeľu v kostole, bude už neskoro.

Určite Vás bolo viac, Tomáš Nemec, Martin Lojek a ja sme sa podobrali naísať otvorené listy pánu ministrovi zahraničných vecí, že nás plány schvaľovať zákony o Homolobby, LBGTI, rodovej rovnosti, adopcie detí lesbami a gaymi pohoršujú, že je to plán na likvidáciu slovenského národa, našej kultúre cudzí a to si nedovolili ani komunisti, pretože rodina nie je kresťanský výmysel, ale prirodzený zákon.

Martin i ja sme dostali učičíkavajúce odpovede, že vláda urobí všetko tak, aby bol každý občan v tomto štáte spokojný....

ALE TO NIE JE VŠETKO!!!!

Šéfredaktor vdp Šulík upozorňuje, že o práva sa hlásia aj pedofili, aj toto má byť legalizované, lebo dieťa má právo na sex! Prečítajte si! To nie sú výmysly mojej starej hlavy. A robte, čo vám káže svedomie.

V našej diecéze sa bude čítať v nedeľu pastiersky list. Určite veľmi slušný a veľmi neskoro.Škoda.

Mali sme na sídlisku eštebáka-pedofila. Zranil okolo 30 detí, dievčatká aj chlapcov. Lákal ich na cukríky a zaujímavé zvieratko v pivnici. Deti od  6-11 rokov. Nestalo sa mu nič. Bol eštebák.

Jeden z následkov činu jeho "kolegu". Dievčatko bolo ako 12 ročné znásilnené vo výťahu a otehotnelo. Okrem potratu absolvovalo 8 mesačnú psychiatrickú liečbu. Odpor voči chlapom v  nej pretrval do ranej dospelosti. Vydala sa iba preto, lebo sa hanbila "ostať starou dievkou". Po troch mesiacoch vzťah skončil pre neprekonateľný odpor na občianskom súde a anuláciu urobil aj cirkevný. Dieťa z tohto tehotenstva síce donosila a porodila, ale od počiatku mala voči nemu odpor, takže napokon skončilo v detskom domove. Chceli si ho zobrať rodičia, vydatá setra s rodinou, - ale všetci prichádzali s mladou ženou do styku, tak to odmietala. Psychické následky trvajú dodnes, hoci má maturitu, môže robiť iba brigádnicky nekvalifikované práce. Vinník dostal vtedy 4 roky, nakoľko bola amnestia, bol vo väzení iba dva.

Prosím, venujme viac pozornosti politike. Mnohí kresťania sa od nej odvracajú a povedia- ja nečítam nič, ani televíziu nepozerám, správy- lebo politika je špinavá vec,

Ale Sultána a Farmu si pustia až do obývačky,lebo je to "pútavé".

So spovedníkom sa takmer nik neporadí, lebo veď pozerať či rozprávať nie je hriech, a čo farári o tom vedia....

A farári majú jeden nový zákon, ktorý im bráni na plné ústa hovoriť. A tu by mali, lebo aspoň tých by nqaši veriaci katolícki  ľudia počúvli. A možno by sa inšpirovali aj kresťania z iných denominácii. Mnohí správny postoj-odpor- majú, ale je ich primálo.

Takže prosím: aspoň prečítajte a varujte ďalej. TOTO nie je fiktívne "Varovanie", akých tu už obiehalo, ani falošné "Tretie posolstvo", ani poplašná správa s dátumom konca sveta, ktorú si vymyslela nejaká sekta alebo JPP.

Koho sa to dotklo, nech mi odpustí- ale toto mi dnes káže svedomie!


MODLIME SA  A  CHRÁŇME SI NAŠE  DETI  V  ZDRAVÝCH  RODINÁCH!

V Sodome a Gomore by nebolo došlo ku katastrofe, keby sa bolo našlo aspoň tých desať spravodlivých.

Bohu NIČ nie je nemožné.

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Áno, Irmuška, vieme. Preto som ako rodič mala a aj mám strach z toho marazmu, čo sa ku nám rúti ako mor...

http://www.hlavnespravy.sk/gay-pride-pochod-v-prahe-bol-historicky-prvou-v­erejnou-promenadou-pedofilov/131506/

Vybrala si si peknú fotku na upútavku - moju priateľku Kristínku s vnučkou emoticon
Отправлено в 28.08.13 16:02.