Blog

« Назад

Ďakujem za rok 2012

Ďakujem za rok 2012

Uplynulý rok začal s požehnaním... Boh ma viedol každý deň.

Ďakujem za rok 2012!

Ďakujem za účasť na charizmatickej konferencii "Viac 2012" v Augsburgu, Nemecko, - je to téma "viac Boha v našich životoch", život modlitby, chvály a vďaky bez prestania...

Ďakujem za blog Radost a vďačnosť;

Ďakujem Bohu, ktorého prítomnosť v mojom živote som krásne cítila vo všetkom, jeho ochranu a prítomnosť v ťažkom Eucharisteo, ktoré nás tiež stretalo v roku 2012-Chvála a vďaka Bohu za všetko! Pochopila som, že každé utrpenie nám slúži na spevnenie a rast!


Ďakujem aj Mamičke Márii, ktorá sa neustále prihovára k Bohu za mňa (i za každého nás), nevnímala som blízky vzťah k nebeskej matke, som však presvedčená o tom, že bola so mnou vo všetkých mojich dňoch, že ma viedla a chránila jej materinská ruka..., začala som sa k nej s radosťou prihovárať, lebo som pocítila túžbu po jej blízkosti v mojom živote. Veď kto by lepšie pochopil ženy, ako žena a Matka Máriaemoticon Ďakujem Mamička!


Ďakujem za rok 2012, cez ktorý som smela zasa vystúpiť o stupienok bližšie k môjmu BOHU!!!

Ďakujem za Radosť a vďačnosť, za dar ďakovania a chvál, ďakujem za objavovanie darov každý deňemoticon

 

 

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Vďaka Mária. Vložila som tento link aj na http://letitia-tiba.blogspot.sk/2013/01/vdacny-utorok-14.html . Ak by si nesúhlasila, daj mi vedieť, a ja ho zase zmažem. emoticon
Отправлено в 08.01.13 8:22.
Ja ďakujem za možnosť stráviť nádherných 8 dní v samote na individuálnych duchovných cvičeniach u otcov jezuitov v Prešove. Prvý krát som si vybrala túto formu- bez prednášok, exercitátor dá iba večer body na rozjímanie na budúci deň.Celý deň možno stráviť o samote, porozjímať nad myšlienkami z Písma svätého, čo znamenajú v mojom živote. Program je voľný. Pevný je len čas sv.omše a čas podávania jedla. Večer je možnosť-ale nie povinnosťpodeliť sa o zážitky s kňazom. Pekná príroda v okolí exercičného domu a možnosť vychádzok umocňuje zážitok.
Druhým veľkým darom bol pre mňa duchovný otec,ktorý si našiel po viac rokoch čas nato, aby mi bol nielen spovedníkom, ale aj sprievodcom. Mohla som nielen vysypať hriechy,ale spoznať príčiny, čo k nim vedie,prečo to vlastne vykoľajím.Ľudský prístup pri rozhovore dal aj mne podnet takto ľudsky sa pozhovárať s ľuďmi, ktorí majú ťažkosti.
Tretím darom bol otvorený dialóg s teenagermi, pripravujúcimi sa na sviatosť birmovania.na každom stretku.Pretože niebyť pomoci Božej, asi ťažko by sa dala vytvoriť tak srdečná atmosféra.
Štvrtým darom bola púť do Levoče. Berie ma tam kaýždoročne duchovný otec
na moje narodeniny, slúži sv. omšu, modlíme sa modlitby k našej drahej Matke.
Piatym darom bolo, že mi susedia z poschodia upravilia prestavili nábytok, aby sa mi pohodlnejšie dalo pohybovať po byte a mohla si lepšie udržovať poriadok.
Šiestym, že som si po pätnástich rokoch mohla dať naladiť klavír a tak môžem ešte po "rozcvičení" trochu hrať na česť a slávu Božiu a pre svoj relax.
Siedmym darom bolo vydanie prekladu Edity Steinovej.
Nepočítam - lebo sa nedajú, ale som vďačná aj za všetky drobné ale pre mňa cenné dary,ako sú kvetinky, knižky, pozvania na kultúrne podujatia, drobnôstky pre radosť.
A nie posledným darom je, že môžem ešte chodiť a cestovať- koľkí v mojom veku to už nemôžu.Patrí k tomu aj to, že ak sa niekam nemôžem dostať pre zdravotné problémy,radi mi pomôžu študenti .
Veľkým darom ste aj Vy tu na stránkach, ktorí ma neodsudzujete a beriete ma takú ako som s mojimi chybami a obmedzeniami.
Takže: Teba, Bože ,chválime
chválime Ťa na výsosti,
za všetko, čo darom dáš,
láska Tvoja hojne hostí.
Chvála, chvála, chvála Ti
Darca v daroch Bohatý.
( Použila som slová evanjelického prekladu s rovnakým nápevom, ako je náš).
Отправлено в 08.01.13 9:29.
Neviem, prečo to vyliezlo dvojmo. Prosím niekoho, kto to vie, (admini?) nech mi duplicitu odstráni. Vďaka!
Отправлено в 08.01.13 9:32.
Отправлено в 08.01.13 9:40 в ответ на Eva Baranovičová.
Niekedy sa to stáva, keď je slabé pripojenie.
OK. Ten druhý som odstránila. emoticon
Отправлено в 08.01.13 9:55 в ответ на Mária-Irma Danieliszová.
Pre mňa bol ten, (už minulý) rok tak bohatý na dary, neviem čim som si to zaslúžila. Začnem hneď od januára - choroba a bolesť, ale Ty si bol Pane pri mne. Marec - chroba a bolesť, ale začala som chodiť k Františkánom, Pane Ty si ma tam poslal. Prečo? Aby som tam spoznala Evku! Úžasnu osôbku. Ďakujem. V júli sme mali isť štyri kamarádky do Lúrd, ale uvolnili sa len 3 miesta a ja som vedela Pane, že tam nepôjdem, že budem niekde inde. Stalo sa. V júli som bola na operáci a Ty si bol so mnou, viac ako v Lúrdoch. Ten čas, čo som bola v nemocnici sa starala o môjho syna Dáša, ďakujem Dáša a veľmi si to vážim. Júl - august - maródka, ale na celý mesiac prišla dcéra s vnučkou Luckou (je úžasné byť babkou), tak preto som mala byť doma! Október - začala som s Evkou učiť birmovancov, tak tomu už vôbec nerozumiem, ale keď to Ty Pane chceš... Lubka, ďalšia osôbka, ktorá ma obohacuje, tak rada s ňou debatujem - je to vôbec možné?, že mi posielaš do cesty takýchto ľudí? A posledný dar roku - môj syn začal miništrovať! Ďakujem Tebe Pane za všetkých, ktorí boli pre mňa darom.
Отправлено в 08.01.13 13:09.
Vďaka, Evi, za nádherný blog!
Ja ďakujem Pánovi za dar uzdravenia mojej mamičky. Pane, tak veľmi ma miluješ! Ďakujem ti za to, že môžem s ňou zdieľať jej jeseň života. Že mi je prínosom a obohatením, aké len môže byť vo vzťahu matka - dcéra. Že sa stále môžem pozrieť do jej krásnych očí a povedať: mami, ľúbim ťa! Lebo pokiaľ mám mamičku, stále som dieťa...
A za Mamičku Máriu, ti Pane, ďakujem tiež. Jej láska, opatera, ochrana je pre mňa ako hojivý balzam na všetky rany a bolesti, kedy ma privádza ku svojmu Synáčikovi Ježišovi - Priateľovi, Lekárovi, Záchrancovi...
Pane, za toto všetko a ešte za mnohé a mnohé dary ťa chcem chváliť a velebiť. Amen.
Отправлено в 08.01.13 19:09.
Milá Majka, ospravedlňujem sa ti, lebo ten blog je Tvoj, neviem, ako som sa mohla pomýliť!
Ešte raz: milá Majka, vďaka za nádherný blog!!!
Отправлено в 08.01.13 19:11 в ответ на Eva Vráblová.
Отправлено в 08.01.13 21:16 в ответ на Eva Vráblová.