Blog

« Назад

Letná h(o)ra vďačnosti - ohliadnutie za júlom.

Radostné leto všetkým vám!

Na začiatku prázdnin som vyhlásila letnú hru (nielen) o knihu Tisíc darov - Letná h(o)ra vďačnosti.
Zadanie súťaže nájdete v [tomto článku].

Prázdniny sú v plnom prúde a myslím, že ešte pred odchodom k vodám ne-internetovým sa musím s vami podeliť o nové prírastky, ktorými sa ich autori zapojili do našej h(o)ry.

♥♥♥

Chcela som napísať, že od minulého zhrnutia - [link] sa nám neobjavil žiaden nový článok, ale akurát dnes vyšiel jeden, ktorý si rozhodne zaslúži zaradenie do vďačnej h(o)ry.

Mária z portálu Moja komunita napísala blog - Ďakovať za všetko. Je to vlastne reakcia na jej starší príspevok - Ďakujem, keď mi je ťažko. Vyznáva sa z toho, že niekedy prídu chvíle (alebo aj dlhšie obdobia), keď nám tá vďačnosť akosi nechce prýštiť zo srdca a stojí nás vždy znovu a znovu ťažkú námahu rozhodnúť sa pre to, čo je svetlom a čo vedie k radosti...

Mám dojem, že už to kazím, tak radšej si prečítajte jej vlastné slová. Naozaj článok stojí za to. Povzbudí v ťažkej chvíli... - [link]

A pred pár minútami sa mi na maili objavila informácia o ďalšom prírastku do zbierky. Sestrička Marcela Bagínová (niektorí ju možno poznáte ako sestru Damiánu) napísala článok - Darovacie domino, nielen o tom, že dary je možné nájsť všade - aj v kúpeľni. Jej článok som ešte nestihla prečítať, ale určite sa na to chystám čím skôr. Dúfam, že ma povzbudí a rovnako aj vás. - [link]

♥♥♥

Okrem toho sa nám stále zbierajú každodenné dary, ktoré hľadáme či už podľa navrhnutých tém, alebo aj mimo ne. Pridajte sa k nám a tiež zbierajte dary každý deň... Keď nájdete každý deň len tri dary, za mesiac ich bude sto. A za celý rok viac ako tisíc!

- Mária Irma (z komunity na MK) našla medzi časom ďalšie tri desiatky darov.

- Amelie (Autíček Jeníček) pridala krásnu zbierku svojich darov, za ktoré je vďačná, pod článok o knihe Tisíc darov - (link).

- Mariana (Bea-Beo) sa k nám pridala na FB zatiaľ dvoma vďačnými komentármi

- Zuzka (z MK) pridala tiež zatiaľ dva vďačné komentáre.

Teším sa z každého príspevku do súťaže. Ale ešte viac sa teším, ak verím, že aj mnohí z tých, ktorí (zatiaľ) nepíšete sa učíte vidieť dary aj vo veciach, kde ste ich pred tým nevideli. Alebo hľadať dobré veci aj tam, kde ste možno pred tým videli len nepríjemnosti... Budem veľmi rada, ak nájdete odvahu a napíšete o tomto svojom hľadaní aj nám.

♥♥♥

Majte krásne leto!
(Ja sa s vami na týždeň lúčim) ale neprestávam ďakovať! Za všetko.
A keď náhodou niekedy zabudnem, spomeniem si na vás - že čakáte, čo vám o tomto týždni po návrate napíšem - a budem hľadať o to usilovnejšie.

Majte sa krásne. A nech vás vďačnosť (a radosť!) neopúšťa!
Letitia.

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Пока нет комментариев. Будь первым.