Blog

« Назад

Už sa to blíži! Nová Ann Voskamp!

Už sa to blíži! Nová Ann Voskamp!

Jupí! Jupí! Jupí! Práve som si prečítala odpoveď na e-mail od vydavateľstva Kumrán.sk. A prečo mi urobil takú veľkú radosť? Hneď z dvoch dôvodov.

1. Nová kniha od Ann Voskampovej - Cestou zlomenosti (Odvážne kráčanie k naplnenému životu) - je už takmer pripravená na vydanie. Ak som to správne pochopila, je v edičnom pláne už na júl, to je "čo by kameňom dohodil"! Vzhľadom na ich predchádzajúce vyjadrenie som očakávala "jesennejšie" mesiace, napríklad september. No, uvidíme, možno som len nesprávne rozlúštila "indície". Každopádne sa už na jej novú knihu veľmi teším.

2. Vydavateľstvo kumran.sk mi práve potvrdilo, že nám venuje tri výtlačky tejto novej knihy do našej letnej súťaže. Akej súťaže? Prezradím zatiaľ iba toľko, že pôjde znovu o hľadanie darov, ktorými nás náš Pán každý deň obdarúva. A tentoraz bude dôležité "vidieť". Viac ešte neprezradím, počkajte si na posledné dni pred prázdninami, keď vyvesím oficiálne vyhlásenie našej aktuálnej letnej hry. Verím, že si zase spolu užijeme krásne chvíle plné radosti a s vedomím, že sme stále verne milovaní.

Naozaj už júl? 

>Ešte ste o knihe Cestou zlomenosti (The Broken Way) nepočuli? Je to možné. Vlastne aj ja som o tomto pripravovanom titule dozvedela na stránkach Ann Voskampovej, kde uvádza jej originálne vydanie v angličtine. A po komunikácii s vydavateľstvom kumrán.sk mám potvrdené aj slovenské vydanie tejto knihy. Ale pravidelní návštevníci nášho spoločenstva Cesta vďačnosti určite poznajú Anninu prvú knihu Tisíc darov (Žime naplno tu a teraz). Ak nie, prečítajte si napr. túto recenziu. Veď práve knihou Tisíc darov je inšpirované naše každodenné ďakovanie za všetky Božie dary, ktorými nás neustále zahŕňa.

Možno sa aj vám zdá, že už tak trochu stagnujem(e) na jednom mieste, ja rozhodne cítim, že by to chcelo nejaký nový impulz. Preto tak netrpezlivo očakávam pokračovanie, ktoré by nám malo (aspoň podľa môjho skromného názoru) pomôcť pokročiť zase o stupienok ďalej - prežívať Božiu lásku (a dávať Božiu lásku!) aj vo chvíľach, keď sa cítime byť zlomení a akoby bez života. A keď vidíme okolo seba svet , a ľudí, zlomených a bez (zmyslu) života. Ale radšej si prečítajme originálnu anotáciu od vydavateľa:


Anotácia:
"Je tu cesta, ktorá nás vedie k plnšie strávenému času, väčšej zmysluplnosti a autentickejším vzťahom. Cesta, ktorá pomôže najmä v čase, keď sa veci neformujú celkom podľa našich predstáv - a sformuje život tak že získame viac: väčšiu hojnosť a dôvernosť, viac Božej prítomnosti.

Ann Voskampová, nám kladie otázky, ktoré nik z nás nemôže ponechať nezodpovedané. 
Čo robiť so svojou nevyslovenou zlomenosťou? 
Aká je odpoveď na utrpenie, zlomenosť v srdci každého z nás? 
Čo máme robiť, ak chceme - skôr ako bude príliš neskoro - spoznať skutočne naplnenú ucelenosť?

Je tu úprimná cesta, ktorá vedie k mocnej premene. Odvážme sa vykročiť cestou zlomenosti - k naplnenému životu. "

Želám vám radostné dni. A veľa radosti v každej chvíli a v každej situácii.
 


Tento blog je uverejnený aj na http://letitia-tiba.blogspot.sk/2017/06/uz-sa-to-blizi-nova-ann-voskamp.html

Комментарии
sign-in-to-add-comment
[...] Radostný (týž)deň vám želám, priatelia! Utorok znovu prebehol kalendárom, že som naň stihla akurát zažmurkať a tak píšem o mojej zbierke radostí a darov až dnes. Priznám sa, že som ani veľa... [...] Čítať viac
Отправлено в 19.06.17 21:16.
[...] Aby bolo ešte viac radostné, pripravila som pre vás LETNÚ HRU na celé letné prázdniny - o tri celkom nové knihy Ann Voskampovej Cestou zlomenosti. O čo pôjde? Pamätáte si vlaňajšiu výzvu Veľký lov... [...] Čítať viac
Отправлено в 29.06.17 8:21.
[...] A vy? Ešte máme necelé dva týždne na zaznamenávanie prázdninových radostí. Samozrejme, chcem hľadať dary, ďakovať za ne a tešiť sa z nich aj naďalej. Aj v septembri a ďalších mesiacoch som... [...] Čítať viac
Отправлено в 22.08.17 21:37.