« Назад

Keď sa ráno vydávaš na cestu 0407

Keď sa ráno vydávaš na cestu 0407

V Kristovi Boh zmieril svet so sebou. A nám odovzdal slovo zmierenia.

Keď sa ráno vydávaš na cestu, do školy, do práce - kdekoľvek, berieš si kúsok chleba. Nezabudni si teda vziať so sebou aj slovo pre svoju dušu, slovo, ktoré ťa posilní  vo viere.

Oslavovali Boha, ktorý dal takú moc ľuďom

 

Mt 9,1-8 Ježiš nastúpil na loďku, preplavil sa na druhý breh a prišiel do svojho mesta. Tu mu priniesli ochrnutého človeka, ktorý ležal na lôžku. Keď Ježiš videl ich vieru, povedal ochrnutému: „Dúfaj, synu, odpúšťajú sa ti hriechy.“

Vtedy si niektorí zákonníci povedali: „Tento sa rúha.“

Keďže Ježiš poznal ich myšlienky, povedal: „Prečo myslíte zlé vo svojich srdciach? Čo je ľahšie povedať: ‚Odpúšťajú sa ti hriechy,‘ alebo povedať: ‚Vstaň a choď‘?

Ale aby ste vedeli, že syn človeka má na zemi moc odpúšťať hriechy“ povedal ochrnutému: „Vstaň, vezmi si lôžko a choď domov!“

A on vstal a odišiel domov.

Keď to zástupy videli, s bázňou oslavovali Boha, ktorý dal takú moc ľuďom.

Mt 8,3-4   On vystrel ruku, dotkol sa ho a povedal: "Chcem, buď čistý!" A hneď bol očistený od malomocenstva.  Potom mu Ježiš povedal: "Daj si pozor a nikomu o tom nehovor, ale choď, ukáž sa kňazovi a prines obetný dar, ako predpísal Mojžiš - im na svedectvo."

Krásne požehnané, milostí plné, dobré ráno, nekonečnú Božiu lásku a nech sú vaše kroky vedené v zdraví, šťastí, v radosti, pokoji a v láske po celý deň!

Obr.: google

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Пока нет комментариев. Будь первым.