« Späť

Godzone Newsletter Vianoce

Čo majú spoločné koledy, svetielka, sneh a tento newsletter? Okrem toho, že ich každý má rád, je všetko z toho také vianočné.  A keď si ešte náhodou mimo tejto krásnej sviatočnej nálady a nepomáhajú koledy ani sneh, čítaj ďalej. Vianočný Newsletter je tu, aby to napravil! Okrem atmosféry ti samozrejme chceme priniesť informácie čerstvé ako ihličie na stromčeku. (Áno, tento newsletter bude plný vianočných prirovnaní)

 

XXL MESSAGE
 A prvou z nich je Nový XXL Message, ktorý už je ne nete. Rozpráva Mišo Kevický a určite by si to nemal nechať prekĺznuť pomedzi prsty ako kapra vo vani.

 


 Na stránke indiegogo.com, ktorá funguje ako miesto kreatívnych nápadov, ktoré majú ľudia možnosť podporiť, sme spustili aj náš projekt. Týka sa Live Streamu a chceme to posunúť na úplne nový level.  Ak máte vášeň pre takéto projekty a horíte pre evanjelizáciu na Slovensku, pozrite si to, prípadne posuňte všetkým ľuďom mimo Slovenska, ktorým môžete, špeciálne anglicky hovoriacim. Všetko nájdete tu.

 Pravidelne pribúdajú novinky aj do aplikácie KIOBK, ktorú sa fakt oplatí mať a sledovať. Nové svedectvo a nová prednáška ako podcast, uži si to ako si užiješ štedrovečernú večeru!

 


 Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do kampane 100x200. 77 z vás sa stalo v tomto roku tvorcami Godzone tour a vďaka vašej podpore sme boli schopný zvestovať evanjelium 11.000 ľuďom, precestovať 1200 kilometrov a pracovať so skoro 600 členným tímom dobrovoľníkov. Píšeme si s 500 ľuďmi, ktorí sa prihlásili do Godzone Mission a chcú ísť ďalej. Tím ľudí, ktorí pravidelne prichádzajú do Godzone kancelárie a systematicky pracuje na rozširovaní Božieho kráľovstva je čoraz väčší a je skvelé to sledovať. No vieme, že ak týmto ľuďom chceme prispievať za ich prácu a ak chceme túto kanceláriu prevádzkovať, nedokážeme to sami. Preto vás znova chceme upozorniť na možnosť pravidelnej podpory. Skúste sa zaviazať mesačne prispievať 10 Eur po dobu jedného roka a tým spôsobíte, že budeme schopní pokračovať v šírení Božieho Kráľovstva na Slovensku. Som si istý, že požehnanie, ktoré prijímete bude niekoľkrát väčšie!
 Novinky neobišli ani Godzone shop, tak ako traja králi neobišli Betlehem. Tešte sa na nové mikiny a nové superskvelé zimné čiapky! Už čoskoro, sleduj web: shop.godzone.sk



 Ak nás nesleduješ na facebooku, mal by si tak urobiť, hlavne kvôli tomu, že v roku 2013 máme pripravenú nádielku sviežich nových vecí, ako od Mikuláša. A cez našu facebookovskú page sa o nich môže dozvedieť najrýchlejšie. Niečo z toho, na čo sa môžete tešiť budúci rok:
 Nové CD eSPé – Nová Vášeň
 DVD z Godzone KIOBK tour 2012
 Godzone konferencia v Ružomberku – Apríl 2012       
 Vydanie niekoľkých kníh
 Začiatok výjazdov GDZN misií
 A veľa ďalších.

 Ak nás nesleduješ na facebooku, mal by si tak urobiť, hlavne kvôli tomu, že v roku 2013 máme pripravenú nádielku sviežich nových vecí, ako od Mikuláša. A cez našu facebookovskú page sa o nich môže dozvedieť najrýchlejšie. Niečo z toho, na čo sa môžete tešiť budúci rok:

 Vianoce pre nás znamenajú viac ako len stromček, darčeky a snehuliaci. Dôvodom, prečo oslavujeme tieto sviatky, je, že na svet prišla Láska. Nech sú tieto Vianoce Lásky plné vaše domovy, vzťahy a skutky. Nech sme generáciou, ktorá prináša svetlo tmám a lásku všetkým naokolo, presne tak, ako to robil Ježiš. Nech slová „ktorým ide o Božie kráľovstvo“, nie sú len frázou, dobre vyzerajúcou skratkou alebo témou našich stretiek a rozhovorov. Nech sa to stane realitou, ktorá nadprirodzeným spôsobom zmení tento svet. Toto vám žehnáme a prajeme krásne sviatky.
 

 Za Godzone tím
 Jay