« Späť

Sme späť!

Milí virtuálni priatelia!

Máme tu opäť nový blogový príspevok. Tento krát preplnený informáciami! Preto sleduj až do konca, aby ti nič neuniklo!

Video coming soon GODZONE KIOBK TOUR 2012

Aj Ty si občas pospomínaš na turné 2012 generácie KIOBK, povzdychneš si a hovoríš si: „Bol to teda riadne dobrý čas?!“ My teda rozhodne áno. Nečudo veď to bolo minulý rok! Kedže to už bolo tak „dávno“, a nie všetko si pamätáme a zároveň nie každý z vás mal možnosť byť s nami v každom  meste, chlapci z videotímu ti exkluzívne už ČOSKORO prinesú Behind the scenes! Nesmúť bude to naozaj už ČOSKORO! Ale ak by si predsa bol trochu smutný tu máš malú ochutnávku!

Musím skonštatovať, že po prezrení tohto proma na video Behind the scenes turné Kiobk 2012,chcem vidieť stále viac a viac, a dookola si ho púšťam či neobjavím niečo nové.

 A ak si v tomto so mnou, tak ta určite poteší táto správa! Už koncom februára si budeš môcť kúpiť DVD godzone Kiobk tour 2012! Bude to teda riadna pecka! (Mám zimomriavky, keď si to predstavím!)

GODZONE SHOP

Godzone shop v súčasnosti prechádza premenou. Teda hlavne vizuálnou. Pracujeme na novej kolekcii, ktorá už je v procese, a o pár dní uzrie svetlo sveta! Poviem ti je viac než skvelá!  Ale nebude to len o nových tričkách, mikinách a iných ďalších skvelých veciach, ale....! Rozhodli sme sa baliť shop v novom  štýle, a teda aj v nových visačkách samozrejme! Bez toho by to nešlo. Teda, už ti po objednaní oblečenia z godzone shopu neprídu len tak vložené veci, ale krásne, s láskou zrolované, previazané špeciálnou páskou a novou visačkou. Musím čestne prehlásiť, že po tom ako som zbadala novú  kolekciu , z godzone shopu by som si kupovala oblečenie nonstop! Aby si videl aký je pracovný postup pri balení Tvojich vecí, alebo krátky náhľad do novej kolekcie, ktorá ešte nikde na internete nie je, skús zísť šípkou nižšie a uvidíš zamiluješ sa aj Ty!

 

 

GODZONE SCHOOL
Neviem ako vnímaš Godzone školu ty, ale ja som ju nevnímala nijako. Asi hlavne preto, že nechodím na žiadnu z nich     (Sú dve, prvý a druhý ročník). Ale počula som o nej samé chvály nielen od účastníkov ale i lektorov. Nevedela som si to však predstaviť. Myslela som si niečo takéto: Ráno vstanú z postele (mimochodom v nádhernom prostredí Štiavnických Baní), pomodlia sa, popočúvajú prednášky, pomodlia sa, medzi tým sa pár krát najedia, a hotovo! Tento víkend som mala možnosť otestovať to!

Témou boli Služobnosti. Najprv som srdcervúco váhala! Samozrejme ako inak, nakoniec som šla. Hneď prvý večer sme mali „Soaking“, kde sme si poľahali na svoje matrace, pustili sme si chvály a len tak počúvali čo nám náš Otec chce povedať. Bolo to nádherné, uvedomujem si to hlavne preto, že som mala možnosť zdieľať sa s inými, o tom čo Boh k nim hovoril. To čo mňa najviac oslovilo, bolo, že tam bola uvoľnená príjemná atmosféra a celý ten víkend sa o tejto téme hovorilo veľmi prakticky.  Musím povedať, že som už prešla mnohými takýmito kurzami a podobnými vecami a vždy mi vyšlo niečo iné. Tento víkend nám však lektori hovorili, o konkrétnych služobnostiach, nielen teóriu ale aj skúsenosť z vlastného života, mnoho nám ukazovali na príkladoch. Neskôr keď už väčšina vedela do čoho  ich  Boh vlastne pozýva, boli v sobotný večer modlitby. Nechápte ma prosím zle, ale  väčšina práve takýchto víkendov u mňa skončila tým, že som vedela čím asi som. Ale tu to pokračovalo. Večer boli modlitby za konkrétne služobnosti, kde nám lektori a vedúci žehnali, dávali autoritu, odovzdávali skúsenosti a modlili sa za nás. Nielen za tých, ktorí mali jasno vo svojej službe ale aj za tých, ktorí si neboli istí. Počas týchto chvál na nás padla mocná Božia prítomnosť. Bol to naozajstný Encounter - stretnutie. Ľudia boli uvoľňovaní do rôznych služieb a vyslaný ako súčasť,  ale aj ako lídri tejto generácie KIOBK. Dnes je pondelok a stále to mám pred očami, ako práve títo mladí lídri vstupujú do zodpovednosti v konkrétnych službách do konkrétnych oblastí odhodlaných priniesť zmenu! Do každej oblasti ich života! 


Hľadá sa nový dobrovoľník na týždennú „stáž“ v godzone kacelárií, v oblasti dizajnu alebo programovania stránok, ktorý nám pomôže s vynovením a vylepšením nášho webu!

Prihlásiť sa môžeš na emailovej adrese godzone@godzone.sk, kde nám môžeš poslať aj referencie,alebo na telefónnom čísle 0944 537 274. Samozrejme zabezpečíme Ti ubytovanie aj stravu! Celý týždeň môžeš veľmi prakticky pracovať pre Božie kráľovstvo priamo v Godzone kancelárií!

GODZONE Magazín
Neviem či si sledoval posledný diel godzone magazínu na TV LUX, ale ak si ho ešte nevidel tak utekaj a určite si ho pozri! Bol to zákulisný magazín, kde sa odhalilo viac než veľa vecí! Na budúci mesiac sa môžete tešiťna komplet novú reláciu projektu godzone, ktorej ostáva iba starý názov! (Viac je zahalené rúškom tajomstva)


 

Takisto, keďže chlapci z likvidačného okienka odštartovali svoju kariéru pri ktorej hneď zožali obrovský úspech, a stále sú žiadanejší a žiadanejší, rozhodli sme sa Vás znovu prekvapiť niečím exkluzívnym! A síce, že už onedlho, sa môžete tešiť na celé DVD likvidačných okienok obohatených o zákulisné scény, najtrápnejšie z najtrápnejších situácií a pod.

Ja už sa neviem dočkať a ty?

Tak odo mňa je to všetko moji blogoví  priatelia! Už sa na vás teším aj na budúce!  Dúfam, že to bude častejšie ako doteraz! Takisto v prípade akýchkoľvek otázok či pripomienok, alebo dokonca nápadoch nám môžete napísať na podpora@godzone.sk

S pozdravom Nika
godzone team