BLog

« Späť

Festrom 2011

Festrom - festival rómskej gospelovej hudby sa tohto roku niesol vo veľmi príjemnej atmosfére. Konal sa v Čičave v areáli pastoračného centra 20 augusta 2011. Vypočuli sme si piesne a svedectvá aj novovzniknutých kapiel, ktoré aj napriek tomu, že nemali skúsenosti, dokázali odovzdať posolstvo o Božej láske a priniesli účastníkom festivalu radosť. 

Festival mal tri bloky: 1. CESTA, 2. PRAVDA a 3. ŽIVOT. Každý z týchto blokov mal vstup, svedectvá, piesne chvál, vyučovanie a modlitbu. Naša kapela Jekh drom mala záver druhého bloku. Vyučovanie z Božieho slova mal Róbert Neupauer.

Otec Martin Mekel a jeho tím celý festival aj konferenciu pripravili za čo im patrí nie len uznanie ale hlavne poďakovanie.

 

 

Viac fotiek môžete nájsť na stránke kapely F6

za kapelu Jekh drom napísal Štefan Hrbček

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
tento príspevok ešte trochu upravím, pridám sem nejaké hudobné ukážky a možno aj krátke vídeo.
Odoslané 22.8.2011 20:37.
Máme riešenie rómskej otázky: Otcov Martina, Štefana, Kosmáka a im podobných naklonovať a dať do každej osady!
Vďaka za úžasnú, neúnavnú a tak veľmi potrebnú prácu na poli neoranom, málooranom, alebo zle rozoranom.
Odoslané 23.8.2011 12:13.
ta.. berem to trochu s humorom.. to naklonovat.. musim vam povedat, ze nas co sme medzi romami je omnoho viac.. len sa nezverejnuju tak ako ja.. keby ste tych ludi poznala tak by ste boli asi prekvapena, aki su to spravni ludia. :-) Dakujem Bohu za kazdeho z nich.
Odoslané 23.8.2011 23:52 ako reakcia na Otília Ferenčíková.
Bude tento festival aj tento rok?
Odoslané 21.4.2012 20:47.
ci bude tento festival, treba sa opytat salezianov. Ale viem ze bude FESTROM - to je poriadny festival romskej gospelovej hudby a tam sa fakt oplati prist. To je na celoslovenskej urovni. Info budu na mojejkomunite na viacerych strankach, hlavne na stranke GKC Cicava a romske pastoracne stredisko Čičava.
Odoslané 22.4.2012 23:38 ako reakcia na Tomas Kuzar.
Odoslané 19.6.2012 13:10.