« Späť

Kdekoľvek prepnem -varia

Najprv som sa tešila, že mi do kuchynského portfólia pribudnú zaujímavé recepty, ale teraz  konštatujem, že čoho je veľa , toho je príliš.

Všade všetci varia. Celebrity ktorém nimi sú aj tie ktoré iba niekto týmto slovom omylom pomenoval, súťažiaci z čohokoľvek, dokonca aj obyčajní ľudia, len aby sa varilo.

Ja viem, postaviť štúdio a využívať ho stále na jeden účel je super ekonomika.

Niekedy sa varilo jednoducho, dnes je to všetko o ingredienciách, ktoré ani vyslovovať nevieme, hlavne že to znie exoticky a že tým, že varíme z drahých surovín, máme pseudopocit výnimočnosti....

Ak niekto v telke navarí niečo obyčajné, je považovaný pomaly za psychicky postihnutého, nehodného nafilmovania.

 

Ak chcem ja recept na niečo, čo mi poslala mamka zo záhradky a neviem čo s tým, vysnorím niečo na internete ako napríklad naposledy cuketovú polievku, lebo tento rok bol na cukety veľmi dobrý a bolo mi ľúto tých výpestkov ktoré mi postávali na balkóne. Naozaj je výborná, už som ju robila druhý krát. Moji chlapci sú vo veku, kedy jedlo v nich mizne ako v bermudskom trojuholníku, takže vrelo odporúčam.

A pozor aby nám Brucho nebolo bohom!

 

 

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
My čo nepozerame televiziu tento problem nemame emoticon
Odoslané 24.10.2011 21:18.
Otec Štefan, No TV -No problem, ja viem. Nás je v byte 7-(8 ak príde manželova mama na čas, kým sa nás nenabaží) a stále sa nájde niekto, kto ten gombík stlačí, a keď prelietam cez obývačku, všimnem si, čo je na obrazovke.
Už veľa krát som navrhovala tú vec v kúte dať na zberný dvor, ale manžel nesúhlasí a ja sa snažím byť poslušná manželka.
Odoslané 27.10.2011 6:38 ako reakcia na Štefan Hrbček.