« Späť

...nemusel(a) som sa narodiť, ale...

VÝZVA

Lekár, genetik povedal, že sa mi pravdepodobne narodí postihnuté dieťa, lebo som staršia a výsledky rozboru mojej krvi sú veľmi zlé....

Keď denno denne sledujem toto naše zdravé životaschopné dieťa, zastrájam sas úsmevom, že počkaj, veď ja raz prídem do toho Humenného, za tým pánom doktorom a ukážem mu, koho mi odporúčal zabiť... nehnevám sa na neho, naopak modlím sa, aby sa  ho Boh dotkol v pravý čas.

Idem ďalej, rozmýšľam, ako by sa dalo urobiť viac. Aby ten hlas bol silnejší a dopad širší.

Bolo by super urobiť jeden krásny veľký benefičný koncert a pozvať do hľadiska všetkých tých, ktorí tu nemali byť a predsa sú aj so svojimi blízkymi, ale aj lekárov gynekológov, genetikov, aby videli, aby sa presvedčili, že toľko krát sa mýlili.

Prosím vás, ak poznáte niekoho, kto tu je a nemal podľa lekárov byť, aby ste mi napísali jeho kontakt, a pozháňali meno a adresu toho jeho lekára , aby sme ich mohli pozvať na Veľký koncert vďaky.(vkv)

otili@seznam.cz   heslo vkv

 Poďakujeme sa aj tým lekárom, že nenaliehali až príliš , poďakujeme sa rodičom, ktorí statočne bojovali za život.

 

Pre povzbudenie:

15.11. 2011 oznamujem s radosťou, že táto výzva zasiahla jedného nášho brata, ktorý študuje dokumentárnu tvorbu a rád by z toho natočil dokument.

Už máme dvoch dospelých, ktorí tu sú a chcú svedčiť o tom, že sa mali stať biologickým odpadom a nestali sa, chvála Bohu. Máme tri mamičky, ktoré majú zdravé detičky napriek zlým prognózam lekárov a radi budú svedčiť pred celým svetom, že sa zastali života a dobre urobili.

Pridajte sa!

 

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Nuž toto isté bolo povedané mojej mame. Ja teraz pozerám na seba, že som celý v poriadku a žijem. Mohol som byť v odpadkoch vyhodený niekde v koši na biologický odpad. Takže toľko ku nejakým potratom zo zdravotných dôvodov či niečoho takého. Nuž a neviem čo by som mal robiť akože v tom štábe ja?
Odoslané 4.11.2011 14:04.
to sa treba spýtať BOHA V MODLITBE
-Moderátor?
-Spracovateľ zoznamov detí a dospelých, ktorí sa nestali biologickým odpadom
-ten čo má na starosti odoslanie pozvánok, komunikáciu mailovú aj poštovú s rodinami aj príslušnými lekármi.
-??? čokoľvek čo ti Boh vnukne

- na grafiku a vizuál pozvánok som už oslovila z MK Ondreja Antona, dnes má stužkovú, verím že má nápadov dosť
Odoslané 4.11.2011 22:00 ako reakcia na Miroslav Čonka.
Máme ďalších dvoch, tentokrát kňazov z tejto kategórie!!!
Chvála Bohu a ich statočným mamičkám!!!!
Odoslané 29.12.2011 7:07.