« Späť

Recenzie kníh z vydavateľstva KUMRAN

John a Stasi Eldredge Láska a vojna,
 

http://www.kumran.sk/images/laskavojnaz.jpg
...  knižku som" zjedla" na jeden hlt.

Ďalší výborný titul od Johna a Stasi. Jedna kapitola lepšia ako druhá. Aj tá o sexe aj o búrkach aj o dobrodružstve aj o tom že manželia sú si viac ako spolubývajúci... Zhltla som knihu za jeden deň. Ale neodložím ju, ostane na mojom nočnom stolíku, aby som si pripomínala  detaily z nej, ktoré vylepšujú, posúvajú, približujú, skvalitňujú, vysvetľujú, ozrejmujú a pomáhajú na ceste za dobrým manželským vzťahom podľa Božích pravidiel.
Ďakujem autorom, že poodhalili ich problémy a dedičstvo s ktorým vstúpili oni do ich manželstva i úvahy o rozvode, problémoch ktoré a ako riešili. Na mohých stránkach knihy vidím seba, na mnohých stránkach vidím, aká by som mala, chcela byť.
Vďaka vydavateľstvu KUMRAN za ďalší klenot medzi šperkami.

http://www.kumran.sk/laska-vojna-p-14539.htmlMamina, ocino, požehnáš ma?


Názov titulu: Mamina, ocino, požehnáš ma?
Autor: Neal Lozano


 Najlepší spôsob ako našej najmenšej vysvetliť cez príbeh, prečo jej 4 súrodenci aj ona pred odchodom do materskej, základnej i strednej školy dostávajú od rodičov požehnanie. Požehnanie dáva mamka ockovi keď ide do práce aj ocko mammke, ktorá zostáva teraz doma. Požehnávanie sa dáva pred spaním, požehnávanie sa dáva pred odchodom na cestu. Toto všetko videla a vie že to robíme, ale prostredníctvom Anny z knižky už aj Miriam vie čo je to požehnanie, aký má význam a už aj Miriam sama dáva požehnanie tým, ktorých jej Boh posiela do cesty.

 

Aj toto nájdete http://www.kumran.sk/mamina-ocino-pozehnas-ma-p-11230.html