« Späť

Úžasný Boh

Toto leto prinieslo veľmi veľa prekvapení. Počas týhto prázdnin som mala možnosť sa zúčastniť na kňazskej vysviacke, bola to najkrajšia udalosť v mojom živote. Človek, ktorý mi bol veľmi blízky sa stal  kňazom, tá radosť ktorú som mala sa ani opísať nedá. Potom som mala možnosť vypomáhať duchovnému vodcovi v jeho misijných stretnutiach a tu si Boh nehorázne konal svoje dielo. Počas som zažila mnohé krásne chvíľky kedy si Boh menil moje srdiečko ale aj kedy sa postaral o napríklad ubytovanie, ľudí, proste všetko. 
Ľudia nadšene počúvali príbehy z Moskvy a prijímali to neskutočné bohatstvo nášho Pána cez o. Roberta. Chcela by som sa ale podeliť s mojími krásnymi zážitkami. Veľmi som túžila ísť do Kysuckého nového Mesta na jedno z týchto stretntí, tak som si povedala Pane ak chceš aby som tam bola prosím porieš ubytovanie, lebo ja tam nikoho nepoznám, ale verím ti že sa postaráš aj o toto. Bolo po stretnutí a ja stále som nemala kde prespať. O. Robert sa opýtal, kto by mohol na noc uchýliť toto dievča. Jedna mladá dievčina si ma zobrala k jej babke, boli to tak neskutoční krásny ľudia, strávili sme ďalšie asi 4 hodiny v rozhovore, navzájom sme hovorili krásne zážitky z krásnych miest -  Medzugorie a Assisi. 
 Druhým krásnym zážitkom bolo mestečko či dedinka Trenčianská Teplá, kde so sa dostala do nádhernej úžasnej rodinky kde som pocítila lásku, kde som pochopila význam slova rodina a mať rád. Matka rodiny ma zobrala ako za svoju dcéru skoro, nádherné bolo chystať na svadbu spolu, ísť spolu do obchodu, taktiež sa rozprávať dosť dlho, modliť sa spolu... bolo to nádherné.  Najväčšie zaklincovanie bolo  v Prešove kde som mala trošku času viac uvažovať nad všetkým. Z týchto dní budem ešte dlho čerpať plnosť lásky a plnosť milostí ktoré mi Boh dal cez ľudí a o. Roberta. Ďakujem všetkým 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Teším sa s tebou, Petra:o) mohla by si niečo z tých zážitkov hodiť na blog:o) nejaké myšlienočky:o)
Odoslané 19.9.2013 0:48.
Pokusím sa Majka emoticon lebo mmt toho je fakt dosť
Odoslané 19.9.2013 7:41 ako reakcia na Mária Künzl.
Mnohovravné: "Boh je úžasný" mi dalo dosť, ale ďalej v opisovaní jednotlivých dejov a zamýšľaní to nebolo o nič menej. Páči sa mi tvoj štýl, lebo hovoríš srdcom.
Odoslané 19.9.2013 9:29 ako reakcia na Petra Majerníková.
wau emoticon emoticon emoticon to je úžasnéemoticon emoticon fakt parádaemoticon +
Odoslané 22.9.2013 10:32.