Lov letných radostí

« Späť

Bonus 3

Bonus 3

Pozor, pozor! Je tu vyhlásenie tretej bonusovej výzvy

Tretia bonusová úloha bude pre vás možno obzvlášť náročná a možno naopak odpočinková. A možno oboje naraz. Pretože tentoraz od vás chcem, aby ste... 

NECHALI VARENIE NA DETI. 

Dovoľte svojim deťom (alebo aj nejakým požičaným ;) ) pripraviť kompletný obed. Dajte im toľko slobody a samostatnosti, koľko sa len dá. Prejavte im dôveru. Nechajte ich variť, kombinovať, vymýšľať... Poraďte len vtedy, keď vás o radu požiadajú.
Nebojte sa. Očakávajte, že vás prekvapia - v dobrom.

Želám vám radostné dni. A dobrú chuť! 

*** *** ***

Pre istotou zopakujem, že bonusovú úlohu môžete použiť namiesto ktorejkoľvek nesplnenej úlohy (ako žolíka). Ale oplatí sa vám ju urobiť aj v prípade, že všetky denné úlohy stihnete urobiť včas. Jednak verím, že vám prinesie krásny zážitok sama o sebe, ale tiež v prípade rovnosti bodov dostane prednosť ten, kto bude mať splnených viac bonusových úloh.

Kedy je potrebné túto úlohu splniť? Bonusovú úlohu môžete plniť od dátumu zverejnenia až do konca prázdnin. To znamená, že máte čas od dnes (1. 8.) až do 31. 8. 2016, aby ste dovolili svojim deťom uvariť, ich snaženie zdokumentovali a dôkaz zavesili na internet.

A nezabudnite ani na prvé dve bonusové výzvy: 
Prvý bonus - Svätá brána
Druhý bonus - Radosť zo svojho mena

 

Želám vám pekné leto a veľa radosti!

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým