Blog

« Späť

O vďačnosti na TV LUX

O vďačnosti na TV LUX

Zhodou okolností - a verím že predovšetkým Božím riadením - sa mi prihodila taká výnimočná vec.

Jedného decembrového dňa mi zazvonil mobilný telefón, z ktorého sa ozval neznámy ženský hlas. Najprv som si myslela, že zase nejaká anketa, alebo "výhodná ponuka", ale vysvitlo, že ide o niečo celkom iné. Na druhom konci bola redaktorka televízie Lux, a vysvetlila mi, že by potrebovali, aby som prišla na natáčanie vianočného dielu relácie Doma je doma. Vianočné časti sa natáčajú dopredu, aby hostia, aj väčšina zamestnancov televízie mohli tráviť vianočné dni so svojou rodinou, takže sa nemusím báť, že by sa v priamom prenose stal nejaký trapas. Skrátka, presvedčila ma, aby som sa nebála a prišla. 

A tak som v stanovený deň sadla do "kresla pre hosťa" k príjemnému rozhovoru s moderátorkou Anetkou Lisou o vďačnosti, o knihe Ann Voskampovej Tisíc darov a spomenuli sme aj túto našu komunitu vďačnosti. 

Ak ste nestihli reláciu Doma je doma 28. decembra 2015 v televízii, a nevideli ste ani niektorú jej reprízu, môžete si náš rozhovor vypočuť v archíve televízie LUX na tomto odkaze: 

http://www.tvlux.sk/archiv/play/8866
(Môj vstup začína o 23:08 minúte.) 

Príjemné počúvanie. A prípadne mi dajte vedieť, ako na vás rozhovor zapôsobil. Želám vám veľa radosti a pokoj v duši aj v tých ťažších dňoch. 
Eva Letitia.

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Rada by som vedela, kde s komunita teraz na Mojej komunite nachádza, či je to toto tu- ale to si asi nebudem vedieť nastaviť - a popadla ma chuť opäť písať do MK a nie na Facebook- aspoň duchovné veci
Odoslané 27.4.2016 14:23.
Áno, tu.
Len sa mi nedarí písať dosť často. A zdá sa, že nikto ďalší si už dlhšie nenašiel čas napísať. Budem veľmi rada za tvoje nové články. emoticon
Odoslané 27.4.2016 18:54 ako reakcia na Mária-Irma Danieliszová.