Blog

« Späť

Vďačný utorok. Stále je čas ďakovať.

Vďačný utorok. Stále je čas ďakovať.

VIem, viem, už je zase streda... Ale práve dnes čaká na mojom blogu ďalšia várka vďačnosti inšpirovaná knihou Tisíc darov:

http://letitia-tiba.blogspot.sk/2012/10/vdacny-utorok-5.html

******

Stále rozmýšľam nad spôsobom, ako prepojiť príspevky o vďačnosti, ktoré adresujem všetkým (na mojom externom blogu) s MK. Mám stále nechávať pozvánky vo forme článočkov v komunite Maminy? Alebo by bolo lepšie pod svojim profilom? Či založiť novú "Vďačnú" komunitu? Samozrejme prístupnú každému z MK. Má to zmysel? Pridali by ste sa niekto?

Mojou túžbou je, aby sa čím viac ľudí mohlo pridať so svojimi vlastnými dôvodmi na vďaku. Preto som zvolila článočky, kde je možné pridávať komentáre každému. Ale stále hľadám ten najlepší spôsob. Budem rada, ak sa podelíte aj vy o svoj názor. Komentáre sú tu pre vás. (Aj na diskusiu ale samozrejme tiež na podelenie sa o vaše dary)

 

Želám vám radostné dni a stály pokoj a prítomnost Pánovu v srdci
Eva.

---------------------------------
PS: Všetky "diely" Vďačných utorkov nájdete tu:
http://letitia-tiba.blogspot.sk/search/label/V%C4%8Fa%C4%8Dn%C3%BD%20utorok

Upratané od najnovších po najstaršie.

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Vďačný utorok aj keď si to písala v stredu a ja som to našla vo štvrtok. Ďakujem Bože za sestrinú úspešnú operáciu, za večernú návštevu dvoch bratov, za dnešné ráno a za radosť v srdci a za mnoho, mnoho ďalších veci.
Odoslané 11.10.2012 5:19.
Je veľkým šťastím, ak máme za čo ďakovať, ale ešte väčším, keď majú za čo ďavoať nám.
Odoslané 11.10.2012 5:45.
Odoslané 11.10.2012 5:46 ako reakcia na Anna Václavová.
Pravda. Ale aj keď nám neďakujú (z akéhokoľvek dôvodu) - aj vtedy je dôvod na vďačnosť - azda sa tak blížime k "dokonalej radosti" (v duchu sv. Františka).
Odoslané 11.10.2012 6:53 ako reakcia na Anna Václavová.
A ja ďakujem za teba, Olinka,,, aj za Anku... a za všetkých vás / nás. emoticon
Odoslané 11.10.2012 6:54 ako reakcia na Oľga Cárachová.
Evi, má to zmysel, zatiaľ počkaj na riešenie, iste nás napadne:0) Vďaka! Čítala som už aj na str. Letitia (tá ovečka nemá chybu!) niečo vymyslíme, aby to bolo jednoduché - Božia vôľa je vždy jednoduchá... On pošle nápad!
Odoslané 2.11.2012 12:03.