« Späť

Národné stretnutie mládeže P18

Národné stretnutie mládeže P18

V dňoch 26. - 29. 7. 2018 sa v Prešove uskutoční Národné stretnutie mládeže P18. Prihlásilo sa vyše 3 900 účastníkov. Vyše 500 z tohto počtu je dobrovoľníkov. Očakáva sa účasť takmer všetkých biskupov Slovenska, stoviek kňazov a rehoľníkov. Pripravuje sa skvelý program. Budeš tam aj ty?

Ak si sa nestihol registrovať doteraz, možná je ešte registrácia priamo na mieste počas samotného podujatia. Pri registrácii na mieste však organizačný tím nezabezpečuje ubytovanie ani stravu. Vstup na celú akciu bude v tomto prípade stáť 35 eur. K dispozícii budú aj vstupy na jeden deň (bez možnosti získať stravu a ubytovanie). Za štvrtkový program zaplatí záujemca 10 eur, za piatkový a sobotný po 15 eur a za nedeľný 10 eur. Samostatný sobotný večerný program v hale bude stáť 7 eur. 

Akékoľvek otázky ohľadom P18 môžete písať na e-mail: info@narodnestretnutiemladeze.sk. 

 

Tešíme sa na spoločenstvo živej cirkvi, ktorej súčasťou si aj ty! 

 

Hlavným organizátorom je Katolícka cirkev na Slovensku. Organizuje ju v spolupráci s mestom Prešov, ktoré je generálnym partnerom projektu. Partnerom je Prešovský samosprávny kraj. Na historicky treťom Národnom stretnutí mládeže (po R13 v Ružomberku – 2013; a P15 v Poprade – 2015) začnú mladí oficiálne prípravy na SDM v Paname. P18 je skratka. Ide o spojenie začiatočného písmena mesta Prešov a roku, v ktorom stretnutie prebieha. V Prešove vyvrcholí celoročná duchovná príprava Odvážny rok. 

Viac