« Späť

Mládežnicky tábor Dubova Colonorum

Mládežnicky tábor Dubova Colonorum

Chceš si cez prázdniny oddýchnuť a vyskúšať niečo iné ako doposiaľ a hlavne niečo nové? Tiež túžiš zažiť ozajstné živé spoločenstvo, spoznať množstvo milých a zaujímavých mladých ľudí?

Príď na mládežnícky tábor Dubova Colonorum, kde mladí spoločným úsilím zachraňujú zrúcaninu stredovekého kostolíka na Orave. Príď zažiť nezabudnuteľných 14 dní v lone romantickej oravskej prírody. Zažiješ ozajstnú slobodu, naplno zapneš svoj rozum, rozvinieš fantáziu a všimneš si detaily, ktoré bežne prehliadaš... A to všetko veľmi jednoducho - odložiš hodinky, mobily, mp3-ky, na chvíľu zabudneš na televízor, rádio, počítač, auto a každodenné zlozvyky a strasti.

Ani jeden deň sa nebude podobať druhému, každý bude mať jedinečnú tému a prinesie nové zážitky. Okúsiš život do hĺbky, zažiješ púť stredovekého mnícha. Pri zmysluplnej práci a v bláznivých hrách osviežiš telo, v ranných a večerných chválach zase ducha. Pritom bližšie spoznáš ostatných a isto lepšie aj seba. Budeš môcť odkryť tajomstvo kostolíka sv. Kozmu a Damiána a zažiť priamo v kostolíku romantickú noc pod tou najkrajšou kostolnou klenbou - hviezdnatou oblohou. Každé ráno sa budeš môcť zobúdzať za spevu vtáctva, večer spievať pri ohni s gitarou, okúsiť jedlá mníšske i vyberané... ... a omnoho viac, to záleží aj na Tebe!

Ak máš teda aspoň 18 rokov, tvoje srdce sa stále dokáže rozbúchať dobrodružstvom, nečakaj a daj nám o sebe vedieť! Čakáme Ťa na družine v tomto dátume - 12. 7.  - 25. 7. 2019. Všetky informácie sú na www.dubovacolonorum.sk, a na +421 905 011 031, prípadne píš na: tabor@dubovacolonorum.sk.
 

Viac