« Back

Posolstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi, 5. december 2020

Posolstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi, 5. december 2020

Pellegrini di Maria - Máriini pútnici Posolstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi, 5. december 2020

Moje drahé detičky, aj dnes, prichádzam medzi Vás, aby som Vám darovala všetku moju lásku.

 

Apoštoli mojej lásky, ďakujem Vám za to, že zakúšate dar modlitby; Vám, ktorí kráčate po stopách, ktoré môj Syn vyznačil pre každého z Vás.

 

Hovorím Vám: predložte pred Ježiša všetko to, čo Vám spôsobuje utrpenie; a, zakaždým keď vzývate Jeho Meno, on je s Vami, aby uľavil Vaše bolesti a, aby Vás utešoval; lebo On je Otec útechy, a nechce, aby žiadne zo Svojich detí, nebolo utešované.

 

Vedzte, že modlitba je pokoj, modlitba je láska, modlitba Vám dá radosť; a, prostredníctvom modlitby, Vy, detičky moje, ste pretváraní; a nič viac Vás už nebude znepokojovať, nič Vás nebude strašiť!

 

Majte dôveru v Jeho lásku, aby Vám nik neodobral nádej! Prichádzam z Neba, aby som Vám podala ruku; lebo, v týchto časoch, potrebujete, viac než kedykoľvek predtým, Matku, ktorá utešuje Svoje deti.

 

Nebojte sa, detičky moje, žiť Sviatosti; lebo, mnohí z Vás, už neprijímajú Sviatosti! Môj drahý Syn, živý a pravý, dovoľuje, aby ste Ho jedli a ochutnávali; lebo, zakaždým, keď ochutnávate Jeho Telo, stávate sa živými Bohostánkami!

 

Detičky moje, je potrebná vytrvalá modlitba, aby ste sa naučili byť rukami môjho Syna plnými požehnania, plnými milosrdenstva, plnými milostí! Je čas, detičky moje, svedčiť o pravej a živej viere; aby ostatní vo Vás videli odlišné svetlo.

 

Ak svet, detičky moje, Vás sklamal, On Vás nesklame! Modlite sa veľa v rodinách; aby, Vaše deti a, všetci tí, ktorí Vás poznajú, mohli sa učiť od Vás!

 

Prosím Vás, aby ste nepohoršovali tých, ktorí Vás pozorujú; ale žite prikázania, ktoré Vám boli dané; a žite v láske charity [činnej lásky]; a nech je Vaše Áno plné!

 

Ďakujem Vám, že ste odpovedali na moje volania! 

 

https://www.incamminoconmaria.it/?lang=sk