« Back

Prihlásila som sa na emailacademy

 

Od 1.3. 2012 som absolvovala 4  videosemináre , včera Webinár on line pre 500 osôb.

 Dnes o 9,00 sa začne predaj on line seminárov E-mail academy

 500 osôb zo včerajšieho Webinára dostalo túto môžnosť o dve hodiny skôr o 7,00

Ak sa rozhodnete využiť to vo vašom podnikaní, nech sa páči:

 

http://emailacademy.cz/online/?utm_source=Email&utm_medium=email&utm_campaign=EA2-opensale-WEBINAR

 

Dobré veci treba dávať ďalej

 Fí ha? 

 To sa mi podarilo

DOBRO DÁVAJ ĎALEJ

pripomíána mi to :

 Radosť rozdávaním rastie...

 

Otília

Comments
sign-in-to-add-comment
Z môjho pohľadu je to dobre urobená kompilačka už známych a odskúšaných manežérskych skúseností. Niekto šikovný dal tomu takú formu, z ktorej mozno niečo cucne.. neviem.. nie je to zla vec.. treba využívať dostupné technológie a držať krok s dobou.. to čo je dobré môže poslúžiť v biznise ale aj v iných oblastiach života.. emoticon
Posted on 3/17/12 9:54 PM.
Na Slovensku sa zdá, že každý rozumie riadeniu, financiám, politike a futbalu. Štúdium manažmentu však dáva spoznať všeobecne fungujúce princípy v riadení. Sú rôzne školy manažmentu a rôzne je aj využitie týchto princípov - tak ako aj ostatné poznatky sa dajú využiť pre dobro ľudí, ale aj pre ich manipuláciu. Štúdium manažmentu, ktoré som ja absolvoval (Open University, UK), mi ukázalo veľa biblických princípov, ktoré som aktívne mohol uplatňovať v povolani, poradenstve a taktiež aj pri formácii malých spoločenstiev, evanjelizácii a formovaní učeníkov.
Pozrel som si priložené video, ale z toho sa nedá posúdiť, aké techniky navrhuje využívať (okrem čisto technických) - od toho sa bude odvíjať využiteľnosť pri práci, či podnikaní. Nie všetky techniky totiž sú vhodné na využitie, ak si ctím biblické princípy. Informoval som sa na autora u dcéry v Prahe, ktorej manžel robí v oblasti PR a marketingu, ale o autorovi ešte nepočul. Keď budeš mať praktickú skúsenosť, môžeme o tom diskutovať.
Posted on 3/19/12 2:11 PM.